Σκάνδαλο; Ο Λιάγκας κοιμήθηκε με την αδελφή του Μπουγιούρη

14.02.2012
Όλο συγκλονιστικές αποκαλύψεις ήταν ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τόσο την Φαίη Σκορδά όσο και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό mou

Όλο συγκλονιστικές αποκαλύψεις ήταν ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τόσο την Φαίη Σκορδά όσο και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό mou και κουβέντα στην κουβέντα ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη – «σκάνδαλο» του παρουσιαστή... «Είχε κοιμηθεί με την αδελφή του Μπουγιούρη».

Σοκ; Το λες κι έτσι, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εκεί που συζητούσαν, ο Μπουγιούρης του είπε ότι ήταν συμφοιτητής με την αδελφή του και το σοκ για τον Λιάγκα ήτο ισχυρό.

«Έπαθα σοκ τώρα! Γιατί πραγματικά στο Πολυτεχνείο στη σχολή μου, στους Μηχανικούς, το 80% ήταν αγόρια. Ήμασταν μια σχολή με εκατό παιδιά και θυμάμαι ότι ήμασταν 92 αγόρια στο έτος μου και 8 μόνο κορίτσια. Μια εξ αυτών που ήταν και η πιο όμορφη ήταν μια Εβίτα Μπουγιούρη. Και δεν το συνδύασα ποτέ μέχρι τώρα που μου το είπες! Με την οποία κάναμε και παρέα, διαβάζαμε και μαζί κι ερχόταν σπίτι μου», αποκάλυψε ο παρουσιαστής. Και οι άλλοι δύο έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Μπουγιούρης έσπευσε να... υπερασπιστεί την τιμή της αδελφής του: «Ελπίζω να μην έγινε και τίποτε άλλο έτσι; Δε θέλω πολλά, πολλά με την αδελφή μου», του είπε γελώντας. Ο Λιάγακς τον διαβεβαίωσε ότι δεν έγινε τίποτα, αλλά αποκάλυψε ότι η αδελφή του είχε κοιμηθεί στο σπίτι του! «Έχει κοιμηθεί σπίτι μου η Εβίτα! Και η Φαίη τώρα το μαθαίνει»!!!!

Κάγκελο η Φαίη, αλλά και ο σύζυγος κύριος. Άσε, που ο ίδιος κοκκίνισε από ντροπή με τις αποκαλύψεις που έκανε. Και τι δηλώνει αυτό; Είναι αθώος!