Κλάμα η Μπουλέ... Δεν την βλέπει η Μελέτη!

15.02.2012
Αν ακούσεις κάτι περίεργα νιαουρίσματα, μη σκιαχτείς. Είναι η γάτα της Νάντιας Μπουλέ που την έβαλε να κλάψει επειδή η Ελεονώρα Μελέτη δεν βλέπει Black Out! Ω ναι. Η Ελεονώρα αποκάλυψε ότι δεν θέλει να παρακολουθεί

Αν ακούσεις κάτι περίεργα νιαουρίσματα, μη σκιαχτείς. Είναι η γάτα της Νάντιας Μπουλέ που την έβαλε να κλάψει επειδή η Ελεονώρα Μελέτη δεν βλέπει Black Out! Ω ναι. Η Ελεονώρα αποκάλυψε ότι δεν θέλει να παρακολουθεί τα βράδια της Δευτέρας την εκπομπή της Νάντιας. Και όχι μόνο αυτό.

Όταν, ο Θέμης Μάλλης είπε ότι η ωραιότερη στιγμή του παιχνιδιού είναι αυτή που οι παίκτες πέφτουν στο κενό όταν χάνουν, η Ελεονώρα δεν έχασε ευκαιρία να ρίξει το «φαρμάκι» της. «Υπάρχει ωραιότερη στιγμή στο “Black Out”; Εξακολουθεί να κάνει νούμερα τηλεθέασης;»

Από την «Πρωινή Μελέτη», πάντως, κάνει μεγαλύτερα, αλλά μην το πεις, θα χαλάσεις το... όνειρο της Μελέτη. Και συνέχισε να λέει: « Παιδιά, δεν ξέρω, αλλά τη Δευτέρα που είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και μόλις έχει τελειώσει το σαββατοκύριακο, νομίζω ότι λιγάκι με τσιτώνει το να ακούω να ουρλιάζουν μέσα στο σαλόνι μου. Δεν μπορώ!»

Και συνέχισε να εξηγεί τους λόγους που δεν βλέπει Μπουλέ: : «Σαν κόνσεπτ δεν είναι κακό. Εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ το ουρλιαχτό. Δεν μπορώ. Είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ τις φωνές. Δεν μου αρέσει να φωνάζω, ούτε να φωνάζουν». Να την πιστέψουμε τώρα; Χμ