Ελένη: Έβαλε τα κλάματα στον "αέρα"

15.02.2012
Στην πιο δύσκολη, αλλά και πιο ώριμη τηλεοπτική της στιγμή είδαμε το μεσημέρι της Τετάρτης την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ασχολήθηκε με τη δωρεά οργάνων, ένα θέμα που δεν βλέπουμε σε ψυχαγωγικές

Στην πιο δύσκολη, αλλά και πιο ώριμη τηλεοπτική της στιγμή είδαμε το μεσημέρι της Τετάρτης την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ασχολήθηκε με τη δωρεά οργάνων, ένα θέμα που δεν βλέπουμε σε ψυχαγωγικές εκπομπές, με ιδιαίτερη ευαισθησία, έχοντας στο στούντιο καλεσμένη μία κοπέλα.

Η ιστορία της καλεσμένης, η οποία έχασε τον αδελφό της σε δυστύχημα με τη μηχανή και η απόφαση των γονιών της να προχωρήσουν στη δωρεά οργάνων του συγκλόνισε την Ελένη. "Συγνώμη! Δεν μπορώ να σε ρωτήσω τίποτα!" είπε η Ελένη, η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της από τη συγκλονιστική αφήγηση της καλεσμένης της.

Στη συνέχεια προχώρησε στον γιατρό, όπου μίλησαν για το συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στην Ελένη την προσπάθεια της να ασχοληθεί με ένα θέμα, που από πολλούς θεωρείται... ταμπού και μάλιστα το έκανε με μεγάλη επιτυχία. Κι ας ήρθε σε δύσκολη θέση.