Ωιμέ, έφυγε από το Dancing η Παπαρίζου

17.04.2012
Στην Ιταλία ή έστω σε ένα Dancing with the stars του Νότου έπρεπε να στείλουμε την Έλενα Παπαρίζου, διότι εκεί στον Βορρά και δη στη Σουηδία, το καλό το πράγμα δεν ξέρουν να το εκτιμούν. Με το στόμα ανοιχτό

Στην Ιταλία ή έστω σε ένα Dancing with the stars του Νότου έπρεπε να στείλουμε την Έλενα Παπαρίζου, διότι εκεί στον Βορρά και δη στη Σουηδία, το καλό το πράγμα δεν ξέρουν να το εκτιμούν. Με το στόμα ανοιχτό μείναμε όταν ακούσαμε ότι στο Live της περασμένης Παρασκευής η Έλενα αποχώρησε από το σουηδικό Dancing! Αλλά ίδια και χειρότερη ήταν η έκπληξη και για την ίδια, αφού στα δύο πρώτα live η αοιδός είχε κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις της.

Βλέπεις, είχε πιάσει κορυφή στη βαθμολογία, η κριτική επιτροπή ήτο ενθουσιασμένη με τις επιδόσεις της και όλοι την είχαν ως το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού. Αλλά, φευ, οι Σουηδοί είχαν άλλη γνώμη και την Παρασκευή την έδειξαν με τον χειρότερο τρόπο. Η Παπαρίζου στο τελευταίο Live δεν τα πήγε καλά με το πάσο ντόμπλε κι έτσι η επιτροπή τής έδωσε μόλις 12 βαθμούς.

Και το κοινό αντί να τη στηρίξει και να τη σώσει, της έδειξε την πόρτα της εξόδου. "Νιώθω λίγο πόνο… Όμως, είναι ένας διαγωνισμός χορού και κάποιος πρέπει να αποχωρήσει. Δυστυχώς, ήμασταν εμείς αυτή την εβδομάδα», δήλωσε η Έλενα μετά το τέλος του show, φανερά στεναχωρημένη.