Μελέτη vs Μενεγάκη: Ποια κέρδισε τη «μάχη»;

18.04.2012
Τρίτη του Πάσχα και μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια Ελένη Μενεγάκη κι Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες. Αυτή τη φορά όχι στο πρωινό μετερίζι, αλλά στο μεσημεριανό, αλλά τι σημασία έχει;

Τρίτη του Πάσχα και μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια Ελένη Μενεγάκη κι Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες. Αυτή τη φορά όχι στο πρωινό μετερίζι, αλλά στο μεσημεριανό, αλλά τι σημασία έχει; Η κόντρα, παραμένει κόντρα. Αν και οι δυο κυρίες, τώρα επιμένουν και λένε πώς πια δεν υφίσταται καμία κόντρα.

Όπως και να έχει, το μεγάλο ενδιαφέρον είναι, ποια από τις δύο βγήκε νικήτρια στην πρώτη «μάχη», που μπορεί να μην κρίνει τον... πόλεμο, όμως, έχει σημασία για λόγους εντυπωσιασμού. Και τις εντυπώσεις κέρδισε η Μελέτη, η οποία έκανε θεαματική πρεμιέρα, τερματίζοντας πρώτη με 16,5%. Κάτι η επικαιρότητα (θάνατος του Δημήτρη Μητροπάνου) κάτι η επιστροφή της Χριστίνας Λαμπίρη και η γενικότερη θεματολογία της «Μεσημεριανής Μελέτη» δεν ήταν δύσκολο να αφήσουν πίσω την Ελένη με 14,6%.

Η Ελεονώρα αναδείχθηκε νικήτρια και στα νεανικά κοινά, που μέχρι χθες η Μενεγάκη ήτο η απόλυτη κυρίαρχος της ζώνης. 23,5% για το Star, 19,2% για τον Alpha. Είπαμε, όμως, η πρώτη «μάχη» είναι καθαρά της εντύπωσης, ωστόσο, φαίνεται ότι η Ελένη προς το τέλος της σεζόν, μετά από πέντε χρόνια ξαναβρήκε τον... μάστορά της. Κι έναν δύσκολο αντίπαλο.