Μπουλέ: Έριξε "χυλόπιτα" σε παντρεμένο παρουσιαστή!

11.09.2012
Όλο αποκαλύψεις είναι η Νάντια Μπουλέ, η οποία πρώτα από όλα παραδέχεται ότι αυτή την περίοδο είναι.... μόνη σαν το λεμόνι!

Η νεαρή παρουσιάστρια δεν έχει αμόρε και όπως λέει «απολαμβάνει στο έπακρο αυτό που ζει». Γιατί ναι και η μοναξιά έχει την ομορφάδα της.

«Δεν αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Όλο αυτόν τον τελευταίο χρόνο , τον πέρασα με πάρα πολλούς φίλους , κάνοντας πολύ διαφορετικά πράγματα και αποκτώντας διαφορετικές συνήθειες σε σχέση με το παρελθόν. Είχα συνηθίσει μεγάλα διαστήματα να είμαι σε σχέσεις, οπότε είχα μπει σε έναν τρόπο σκέψης και ζωής πολύ συγκεκριμένο. Όλο αυτό το διάστημα που ήμουν μόνη μου, αποφάσισα να το δω λίγο διαφορετικά. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά άρχισα να το αναλαμβάνω και νομίζω ότι είχε πολύ ενδιαφέρον η τελευταία χρονιά».

Και τούτη δεν είναι η μόνη αποκάλυψη που κάνει. Η Μπουλέ αφού παραδέχτηκε ότι τα έχει τα φλερτάκια της, αποκάλυψε ότι της την έπεσε παντρεμένος εν ώρα εργασίας!!!! Σκάνδαλο, λέμε. Στα γυρίσματα που έγιναν στο Παρίσι για το νέο παιχνίδι που θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, την φλέρταρε έντονα ο Ισπανός παρουσιαστής!!!

Αλλά η Μπουλέ του έριξε μία ωραιότατη και ζεστή χυλόπιτα», αφού εκείνος ήταν παντρεμένος με παιδί!


«Ένας άνδρας μπορεί να έχει πολλές πιθανότητες να ανταποκριθώ στο φλερτ του αρκεί να μην είναι παντρεμένος με παιδί. Όταν τα έχει αυτά είναι απαγορευτική περίπτωση» δηλώνει χαρακτηριστικά.