Λιάγκας: Το ξέσπασμα του για τη... «φθηνή» Τσιμτσιλή!

14.09.2012
Έξαλλος, πολύ έξαλλος είναι ο Γιώργος Λιάγκας γιατί σου λέει ότι κάποιοι δημοσιογράφοι πήγαν να του δημιουργήσουν πρόβλημα στη φιλία του με τον Θέμη Σοφό μέσω... Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Μπερδεύτηκες; Εμείς να δεις.... Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ήταν αρχές Ιουλίου, όταν ο Λιάγκας μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή είχε πει για την Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι είναι «φθηνή λύση» (οικονομικά πάντα) για τα κανάλια, αφού πρώτα είχε τονίσει ότι είναι πολύ δουλευταρού, πολύ έξυπνη, όμορφη, γράφει στο γυαλί .

Αν και.... περσινά ξινά σταφύλια, φαίνεται ότι στην περίπτωση αυτή, ίσχυσε το... «πέρυσι ψόφησε, φέτος βρώμισε» διότι κάποιοι δημοσιογράφοι ζήτησαν από την Τσιμτσιλή να σχολιάσει το «φθηνή λύση» του Λιάγκα. Εκείνη απάντησε: «Δεν αισθάνομαι φθηνή λύση και αυτό μου φτάνει. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να την εκφράζει όσο γενναιόδωρα νομίζει» και ο Λιάγκας ήρθε κι έγινε έξαλλος με τους συναδέλφους του.

«Ροντέο» στο ραδιοφωνικό στούντιο με τον παρουσιαστή σε πολύ (μα πολύ λέμε) έντονο ύφος δήλωσε: «Η αλητεία και η κακή δημοσιογραφία έχουν κι ένα όριο»! και συνέχισε να λέει έξαλλος:


«Δεν συνηθίζω να απαντώ στο 90% των δημοσιευμάτων που με αφορούν γιατί τα θεωρώ γελοία, όμως αυτή τη φορά το παράκαναν. Εγώ έχω στενή φιλία με τον σύζυγο της Σταματίνας, τον Θέμη Σοφό. Και να είχα αρνητική άποψη για εκείνη δεν θα την εξέφραζα ποτέ γιατί σέβομαι τον φίλο μου. Εγώ είπα ότι ανάμεσα σε όλα της τα προσόντα έχει και αυτό το καλό, που αυτές τις εποχές είναι πολύ σημαντικό. Εγώ για την πλειοψηφία των συναδέλφων μου δεν έχω καθόλου καλή γνώμη, όμως για μένα πάνω και πέρα από όλα είναι η οικογένεια και οι φίλοι μου και δεν επιτρέπω σε κάποιους να μου δημιουργούν πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει».