Απίστευτο: «Εξαφάνισαν» το γιο του Στραβελάκη!

14.09.2012
Το καλοκαίρι, το Photoshop είχε την τιμητική του, αφού έκανε τα «μαγικά» του πάνω στα κορμιά διάσημων κυριών.

Εξαφάνισε κυτταρίτιδα, παχάκια, ψωμάκια, ελιές, ρυτίδες, τα πάντα όλα. Αλλά φευ, ο «κύριος» Photoshop πήρε φόρα κι έφτασε στο σημείο να εξαφανίζει και... παιδάκια! «Θύμα» του «δαίμονα» αυτού έπεσε ο μικρός γιος του Νίκου Στραβελάκη.

Ο παρουσιαστής ειδήσεων του Mega πήγε μαζί με τη σύζυγό και το γιο του στην παράσταση Alegria. Μέχρι εδώ όλα καλά. Εκεί υπήρχαν φωτογράφοι και απαθανάτισαν την οικογένεια πιασμένη από το χέρι και χαμογελαστή να εισέρχεται στο χώρο. Κι εδώ συμβαίνει το εξής «κουφό».....

Στο περιοδικό ΟΚ αυτής της εβδομάδας βλέπουμε φωτογραφία σύσσωμης (το υπογραμμίζουμε) της οικογένειας.. Μπαμπάς και μαμά κρατούν από το χέρι τον μικρό. Αλλά στο περιοδικό Hello ο... Κόπερφιλντ έκανε το μαγικό του, «εξαφανίζοντας» το παιδί. Ο Στραβελάκης με τη σύζυγο είναι... απαθανατισμένοι να πιάνονται από το χέρι. Κι εδώ είναι να γελάσεις (για να μην στραβώσεις με αυτά που βλέπουν τα ματάκια σου) αφού με μία προσεκτική ματιά στην επίμαχη φωτογραφία το χέρι του δημοσιογράφου είναι... παιδικό!!!!

Ωχ μάνα μου.

Παρατήρηση: Το να εξαφανίζεις κυτταρίτιδα και ψωμάκια και να κάνεις 50χρονη σταρ να μοιάζει με κοριτσόπουλο, είναι θεμιτό. Το να βγάζεις σταρ χωρίς αφαλό και χέρια είναι scary, αλλά τι να κάνεις από το πολύ το κόψε κόψε, παίρνεις φόρα.... Αλλά το να «εξαφανίζεις» παιδάκια (για τους λόγους που το περιοδικό ξέρει) με τόση άνεση και ίχνος... τρυφερότητας, απλά μάς ξεπερνάει. Και μας εξοργίζει! Έτσι απλά.