Και ναι ο Μουτσινάς άνοιξε "μέτωπο" με Καινούργιου

17.10.2012
Είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε) με την περίπτωση του Νίκου Μουτσινά. Πέρασε η περσινή χρονιά των "Δέστε Τους" και όοοχι δεν είχε κόντρα με συνεργάτη του.

Βέβαια, είχε σε πλήρη εξέλιξη το "μέτωπο" με τον Νότη Χριστοδούλου, αλλά εκείνος ήτο πρώην συνεργάτης. Με τους νυν, ο Μουτσινάς έδειχνε να έχει σχέσεις αγάπης. Μέχρι που ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν και ο παρουσιαστής πήγε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη. Εκεί, ήρθε χαλάρωσε και με τη βοήθεια της οικοδέσποινας άνοιξε καρδιά και νέα "μέτωπα". Και τα... δηλητηριώδη βέλη του (πάντα με τη μορφή χιούμορ) πήγαν και βρήκαν την Κατερίνα την Καινούργιου. Και τι δεν της είπε.

Την αρχή έκανε η Ελένη ρωτώντας τον Μουτσινά, "ποια από τις δύο συμπαρουσιάστριες του αγαπάει περισσότερο". Συνήθως σε τέτοιες ερωτήσεις δυσκολεύεσαι να απαντήσεις με ειλικρίνεια, ειδικά από τη στιγμή που τρέχει η συνεργασία. Θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αλλά ο Μουτσινάς δεν πτοήθηκε και μπορεί να σχολίασε στην Μενεγάκη ότι «κλείνει σπίτια», απάντησε ότι αδυναμία του είναι η Μαρία Ηλιάκη.

Όχι ότι περιμέναμε άλλη απάντηση. Και όχι οι ερωτήσεις της Ελένης (βρε ούτε βαλτή να ήταν) συνεχίστηκαν με τα προσωπικά των κοριτσιών και αν τον συμβουλεύονται. Κι εδώ ο Νικολής έδωσε ρεσιτάλ... «Μεγάλες κοπέλες είναι πια και η Καινούργιου δεν είναι πια καινούργιου πάλιωσε, ας κάνουν ότι θέλουν» δήλωσε κι εξήγησε πώς εδώ κι έναν χρόνο έχει σταματήσει να τις ρωτάει γιατί τον έχουν κουράσει. Και ρίχνει και την "καρφάρα" του στο Κατερινιώ λέγοντας πως αν τις δει στεναχωρημένες θα πάει να ρωτήσει μόνο την Ηλιάκη τι έχει γιατί η Κατερίνα θα του δώσει τις ίδιες απαντήσεις με παλαιότερα και το μόνο που θα έχει αλλάξει είναι το πρόσωπο!!! Αυτός ξεπερασε και το δικό μας κακό μυαλό.

Τη συνέντευξη του Μουτσινά παρακολούθησε η Καινούργιου και μάντεψε... νευρίασε! Για να καταλάβεις, μόλις ξεκίνησε η εκπομπή τους το κλίμα ήτο βαρύ. Δεν αντάλλαξαν κουβέντα μεταξύ τους, ο Μουτσινάς έδειχνε να την αγνοεί, ενώ από το βλέμμα της Κατερίνας και μόνο καταλάβαινες τι παίζει... Μπρρρρ