Μουτσινάς: Το... συναδελφικό "καρφί" στην Τατιάνα

18.10.2012
Σχεδόν πάντα (με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις) από τακτ οι αντίπαλοι στην ίδια ζώνη αποφεύγουν να μιλούν αρνητικά για τους "απέναντι". Συνηθίζουν να λένε μία καλή κουβέντα, προωθούν την αμιλλα και δείχνουν ανωτερότητα. Κι ας μην τα πιστεύουν...

Αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος δεν λέει καλή κουβέντα για τους δικούς του ανθρώπους (δες Κατερίνα Καινούργιου), θα πει για τους "απέναντι"; Σε ερώτηση, λοιπόν, της Ελένης Μενεγάκη τι είναι αυτό πού του λείπει από την τηλεόραση, απάντησε "η χαρά", ενώ στη συνέχεια ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

« Δεν μπορώ να μιλήσω εντελώς ανοιχτά, γιατί απέναντί μας είναι η Τατιάνα, η οποία κάνει μια εκπομπή που ασχολείται με σοβαρά θέματα και δολοφονίες… Ωστόσο, η αποψή μου είναι ότι δεν επιλέγω σαν θεατής να δω κάτι «μαύρο», γιατί ζω κάτι μαύρο. Δεν θέλω να μαυρίσω τη ζωή μου περισσότερο… Όλοι ζοριζόμαστε. Δεν θέλω να επιλέξω να δω και το extra ζόρι. Μου φτάνει το δελτίο ειδήσεων, που θα μου μαυρίσει τη ζωή μου όλη… » ήταν η δήλωση - καρφί του παρουσιαστή, ο οποίος εξηγούσε ότι δεν μπορεί να δει στην τιβί, εκπομπές που του μαυρίζουν την ψυχή.
Και της Στεφανίδου είναι μία από αυτές....