Η Ελένη ξεσπά και προειδοποιεί τον Ρέμο

02.11.2012
Με τον Αντώνη Ρέμο η Ελένη Μενεγάκη είναι φίλοι και μπορεί όοολα αυτά τα τηλεοπτικά της χρόνια να έχει περάσει σύσσωμη η ελληνική δισκογραφία από τον καναπέ της, εκείνος... άφαντος.

Η φιλενάδα Ελένη όλο αυτό τον καιρό κάνει την υπομονή της, αλλά πόσο να αντέξει η γυναίκα; Και η υπομονή έχει τα όρια της, οπότε ήρθε στον "αέρα" της εκπομπής της και ξέσπασε. Μέχρι και δημόσια έκκληση έκανε στο φίλο της να πάει στην εκπομπή, τώρα που είναι νέα!

Αυτό δεν το καταλάβαμε. Συνέντευξη θα του πάρει ή θα κάνουν τεστ αντοχής; Κι άμα ο Ρέμος αποφασίσει να την επισκεφτεί στα βαθιά γεράματα, πού το άγχος; Ας πιάσει το γκρι μαλλί της κότσο κι αντί για καφέ, ας πιούνε... χαμομήλι! Γιατί βλέπεις, το Λενιώ στο ξέσπασμά της τού το τόνισε, «έλα τώρα που κρατιέμαι»!

«Τι θα γίνει ρε Αντώνη; Πόσο ακόμα θα προσπαθώ να κρατιέμαι νέα για να τα πούμε από κοντά; Έχουν περάσει και 20 χρόνια! Πόσο να με χτενίσουν και να με βάψουν για να στέκομαι; Κάνε μου τη χάρη κι έλα μια φορά να τα πούμε από κοντά! Αλλά να έρθεις πριν να είμαι τελείως ερείπιο. Τώρα που κρατιέμαι ακόμα» ξέσπασε η 43χρονη παρουσιάστρια.

Μα πήγαινε βρε Αντώνη... Λυπήσου εκείνους που την χτενίζουν και την βάφουν για να στέκεται.....