Οικογενειακό μελό: Έλυσαν τις διαφορές Ναταλία-Ιωαννίδου

05.11.2012
Και με πήραν τα κλάματα, με τούτα τα οικογενειακά δράματα. Τι να έβλεπες οικογενειακό μελό με Μάρθα Βούρτση και Κατερίνα Βασιλάκου

τι να έβλεπες «Μες στην καλή χαρά» το ίδιο και το αυτό δάκρυ θα έριχνες Κυριακάτικα. Η Ναταλία Γερμανού έφερε καλεσμένη στην εκπομπή της την Μαρία Ιωαννίδου και κλαίει με μαύρο δάκρυ η Βίκυ Χατζηβασιλείου, διότι στο τσακ η μητριά δεν έστειλε «πακέτο» στην... κόρη! Τόσο καιρό που είχε να τη δει και τέτοιο παράπονο που είχε από εκείνη, απορούμε πώς της διέφυγε η εκπομπή της Χατζηβασιλείου.

Γερμανού και Ιωαννίδου, που λες, έλυσαν τις διαφορές τους στον «αέρα» και μάς πήρε η συγκίνηση πρωινιάτικα. Να οι αγκαλιές οι σφιχτές, να τα φιλιά, να τα δώρα.... Γιατί βλέπεις, η Ιωαννίδου δεν πήγε με «ξερά» τα χέρια στην εκπομπή, αλλά έκανε δώρο στη Ναταλία ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το γάμο των γονιών της. Και ήρθε η παρουσιάστρια και συγκινήθηκε από εκεί που δεν το περίμενε.

«Είναι πολύ συγκινητικό! Έχω χαζέψει τώρα!» παραδέχτηκε φανερά φορτισμένη συναισθηματικά. Η, δε, Ιωαννίδου δε σταμάτησε να λέει πόσο της έχει λείψει, τόσο που στο τέλος έλειψε και σε εμάς η Γερμανού, Βέβαια, τη δικαιολόγησε, αλλά αυτό που ήθελε να πει, το είπε.

«Σε ψυχογράφησα εν τέλει γιατί δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά. Και μου λείπεις! Αυτό ρε παιδί μου δεν το καταλαβαίνεις; Μου λείπεις!». Κι ερωτάμε το Ναταλάκι: Της λείπεις. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Τι απάντησε η παρουσιάστρια; «Το καταλαβαίνω, αλλά θέλω κι εσύ να καταλάβεις, ότι μερικοί άνθρωποι αγαπάνε από απόσταση. Εγώ ψιλοχάνομαι, είμαι λίγο κλειστό πλασματάκι. Ρώτα και τους φίλους μου! Με το Θέμη μένουμε απέναντι, και κάνει πολλές φορές 15 μέρες να με δει!»