Ρέμος: Γιατί είπε «αρχίμ*λ*κ*» τον Αρναούτογλου;

05.11.2012
«Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λ@κες» τραγουδούσε ο Αντωνης Ρέμος αλλά έχοντας πρώτο τραπέζι πίστα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φαίνεται ότι τού ήρθε έμπνευση τρελή

κι έκανε τις προσθήκες του στο τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα. Πώς το εμπλούτισε και τι έμπνευση τού έδωσε ο κολλητός; Στο «μ*λ*κ*ς» πρόσθεσε ένα... «αρχί-» και το αφιέρωσε με πολύ love και χιούμορ στον Αρναούτογλου.

«Καλό παιδί αλλά αρχιμ@λ@κ@ς» είπε ο Ρέμος από πίστας για τον κολλητό του και οι θαμώνες ξέσπασαν σε γέλια. Όχι, όμως και ο Γρηγόρης, ο οποίος αποδέχτηκε την πλάκα του φίλου αρκετά μουδιασμένα. Να τον πέτυχε ο αοιδός σε μέρες ακεφιάς; Να στράβωσε που τον είπε «αρχί-»; Να κόμπλαρε μπροστά στον κόσμο; Πάντως, δεν έδειξε να τρελαίνεται με αυτό που άκουσε.

Δίπλα στον Αρναούτογλου ήταν – βεβαίως, βεβαίως – η αγαπημένη του Κατερίνα Κόκλα και κοίτα να δεις που στο τέλος θα πιστέψουμε τα δημοσιεύματα του Ciao, περί κρίσης και άγριων καβγάδων. Γιατί βλέπεις, το ζευγάρι έκανε δεύτερη διαδοχική εμφάνιση σε κέντρο διασκέδασης (την Παρασκευή είχαν πάει στο σχήμα Γιάννης Ζουγανέλης – Σάκης Μπουλάς – Μιχάλης Χατζηγιάννης) και στις δύο εξόδους δεν υπήρχε το... πάθος άλλων εμφανίσεων.

Μία ψύχρα υπήρχε τις φορές που τους «συνέλαβε» ο φακός, ενώ ειδικά στην πρεμιέρα του κέντρου «Ακτή Πειραιώς» ο παρουσιαστής είχε μεγάλες ακεφιές. Μέχρι που τον «τσάκωσε» η κάμερα να έχει γυρίσει πλάτη στο Κατερινιώ του και να ασχολείται με μεγάλη αφοσίωση στο κινητό,. Τι κι αν η αγαπημένη προσπαθούσε να του αποσπάσει την προσοχή; Χαμπάρι ο Γρηγόρης.