Σαμίου: Τα χώνει στον Χατζηγιάννη λόγω... Αντώνη Σαμαρα

07.11.2012
Δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω η Άντζυ Σαμίου, η οποία υποθέτουμε ότι στο ένα χέρι έχει το τηλεοκοντρόλ και στο άλλο το κινητό....

Γιατί δεν είναι να δει κάτι στην τιβί που δεν της αρέσει ή την ενοχλεί και τσουπ αρχίζει τα τιτβίσματα στο Twitter. Κι έτσι, όπως το πάει η αοιδός, στο τέλος θα "φάει" τη δουλειά μας.... Πάντως, του... Αλέξη Τσίπρα σχεδόν την έχει φάει. Μετά την πετυχημένη ατάκα για το Νότη Σφακιανάκη ότι δηλαδη θυμάται ότι είναι πατριώτης κάθε φορά που βγάζει νέο cd ή κάνει πρεμιέρα, ήρθε η σειρά του Μιχάλη Χατζηγιάννη για να τα... ακούσει.

Κατά την Σαμίου, ο Χατζηγιάννης δε δικαιούται να λέει "επαναστατικά" τραγούδια, επειδή στην προεκλογική περίοδο είχε βρεθεί σε ομιλία του Αντώνη Σαμαρά! Επίσης, δεν έχει το δικαιώμα της "επανάστασης" επειδή είναι εκατομμυριούχος! Έτσι, με το που τον είδε στο "τσαντίρι" του Λάκη Λαζόπουλου μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά έγραψε στο Twitter ένα οργισμένο μήνυμα.

«Άσε ρε Χατζηγιάννη το επαναστατικό τραγούδι... μετά τις υποκλίσεις στον Σαμαρά δεν ταιριάζει!». Βρήκε μάλιστα και φωτογραφία από την ομιλία εκείνη γράφοντας στη συνέχεια: «Φτάνει το δούλεμα !!!Οι εκατομμυριούχοι απαγορεύεται να το παίζουν επαναστάτες!!!Αισχρός λαϊκισμός!!!»

Υ.Γ.'Εχει τα δίκια της, αλλά για τους... εκατομμυριούχους που δεν "υποκλίθηκαν" στον Σαμαρά, αλλά το παίζουν επαναστάτες γιατί δεν τιτιβίζει κάτι; Και να πεις ότι δεν υπάρχουν (και κάμποσοι μάλιστα) τέτοιοι;