Μαλέλης: Τι λέει η κόρη του για την κατάσταση του

07.11.2012
Στεναχωρημένη, αλλά αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά είναι η κόρη του Σταμάτη Μαλέλη, Δέσποινα μετά το έμφραγμα που υπέστη ο πατέρας της τα ξημέρωματα της Δευτέρας.

Ο γενικός διευθυντής του Star, βρίσκεται ακόμη στην εντατική και τα επόμενα εικοσιτετράωρα, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι κρίσιμα.

«Ο πατέρας μου θα βγει δυνατός από την περιπέτειά του» δηλώνει η κόρη του στην Espresso και περιγράφει τι ακριβώς συνέβη. «Ήταν γύρω στις 5,00 το πρωί όταν ο πατέρας μου αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και τον μεταφέραμε στον «Ερυθρό Σταυρό». Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί οφύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και έκριναν απαρίατητη την άμεση εισαγωγή του στην Εντατική».

Η Δέσποινα Μαλέλη παραδέχεται πως η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για την υγεία του: «Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι αρκετά κρίσιμα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς. Πιστεύω πως θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν». Όπως λέει αυτή είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας της ταλαιπωρείται έτσι με την υγεία του. "Δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα με την καρδιά του. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν πως όλα θα πάνε καλά».

Για το τέλος, τού στέλνει ένα συγκινητικό και γλυκό μήνυμα. «Μπαμπά σ' αγαπάω»