Πρωινό mou: Πρεμιέρα με κάλαντα και... ξούρισμα

07.11.2012
Ανατρεπτική ήταν η έναρξη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές με έναν παράδοξο τρόπο....

Το ζεύγος μπήκε στο πλατό με πολύ άγχος και αγωνία κάτι που παραδέχτηκε και η Φαίη Σκορδά. "Κράτα με γιατί έχω αγωνία!", είπε στον Γιώργο Λιάγκα την ώρα που έμπαιναν στο πλατό. "Κάθε αρχή έχει την αγωνία της...", συμπλήρωσε εκείνος και αγκαλιασμένοι καλωσόρισαν το κοινό, προσθέτοντας ότι τους έλειψε η επαφή με τον κόσμο και τους συνεργάτες τους.

Και κάπου εδώ έχουμε την έκπληξη. Ο Λιάγκας θέλοντας να τονίσει πόσο καθυστέρησαν να ξεκινήσουν, είπε ότι παραλίγο να έρθουν... Χριστούγεννα. Και ξάφνου, μπουκάρουν στο πλατό οι συνεργάτες του και με χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια και τα τρίγωνα ανά χείρας άρχισαν να τραγουδούν τα κάλαντα!

Και τούτο δεν ήτο το μόνο παράδοξο της πρεμιέρας. Ο Λιάγκας έκανε έναρξη με το μούσι, που υιοθέτησε το καλοκαίρι, αλλά μάς αποχαιρέτησε ξουρισμένος. Κι αυτό, διότι την ώρα που έλεγε τον ακιρό, τα σέξι κορίτσια του, φρόντισαν και τον ξύρισαν!