Διάσημος ηθοποιός κάνει σεξ στα 80 του!

09.11.2012
Όλο «καυτές» αποκαλύψεις ήταν διάσημος ηθοποιός, ο οποίος απάντησε σε «καυτές» ερωτήσεις ακόμη και για τη σεξουαλική του δραστηριότητα.

Ο λόγος για τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος ως καλεσμένος στη «Μεσημεριανή Μελέτη», ήταν απολαυστικός. Παραδέχθηκε ότι έχει φάει χυλόπιτα από γυναίκα, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομά της, διότι δεν ήθελε να εκθέσει τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.

Επίσης, αποκάλυψε ότι την περίοδο που είχε σχέση με την Σπεράντζα Βρανά ήταν πάρα πολύ ζηλιάρης και της είχε πει να σταματήσει τη δουλειά. Εκείνη αρνήθηκε κι έτσι η σχέση τους έληξε άδοξα. Αλλά η μεγάλη αποκάλυψη του Βουτσά ήρθε από τη σεξουαλική του δραστηριότητα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δε δίστασε να εξομολογηθεί ότι παρά το γεγονός ότι έχει πατήσει τα 80, παραμένει ενεργός στο… σεξ! Και μάχιμος στο «στίβο» του φλερτ και πάντα... κυνηγός. Στην ερώτηση, δε, ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που είχε να κάνει σεξ, απλά αποστόμωσε τους πάντες.

«Σεξ έκανα πάντα. Εκείνη την εποχή που ήμασταν στα φόρτε μας ήμουν με άλλη, κοιμόμουν με άλλη και με άλλη ξυπνούσα! Ήμασταν και αρκετοί φίλοι, όπως με τον Κωνσταντίνου, με τον Πάντζα που έχουμε κάνει πολλά», αποκάλυψε.