Κασιδιάρης vs Κανάκη: "Ο παρουσιαστής με τα ψεύτικα μαλλιά"

07.12.2012
Μία νέα κόντρα μόλις γεννήθηκε και πρωταγωνιστές είναι η Χρυσή Αυγή και οι Ράδιο Αρβύλα.

Η εκπομπή πολύ συχνά κάνει σάτιρα με το συγκεκριμένο κόμμα, αφού η Χρυσή Αυγή έχει εξελιχθεί στο αγαπημένο τους θέμα. Ωστόσο, στα μέλη αυτού δεν αρέσει η σάτιρα που τους κάνουν και μέσω Ηλία Κασιδιάρη, που είναι εκπρόσωπος Τύπου, κατηγορούν την εκπομπή ότι έχει αναφέρει διάφορες ανακρίβειες.

Μάλιστα, ο Κασιδιάρης στο Twitter κοινοποίησε την απάντηση του κόμματος στα «τρία ψέματα των ράδιο Αρβύλα». Ωστόσο, το ωραίο της ιστορίας και αυτό που φουντώνει την κόντρα, είναι πως αποκαλεί ο Κασιδιάρης τον Κανάκη. Δεν ξέρουμε, αν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ διαβάζει Life style περιοδικά και gossip σελίδες στο διαδίκτυο ή έχει παρατηρητικό μάτι, όμως ασχολείται με το τριχωτό της κεφαλής του Κανάκη.

«Ο παρουσιαστής με τα ψεύτικα μαλλιά» γράφει χαρακτηριστικά στην αρχή της ανακοίνωσης και η σπόντα του για εμφύτευση μαλλιών είναι νααα με το συμπάθιο. Εξάλλου, πριν καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Κανάης είχε βάλει μαλλί στην Κων/πολη. Όπως και να έχει, με λαχτάρα περιμένουμε την απάντηση του Κανάκη.