Έξαλλη η Φαίη με Σάσα: «Είσαι γαϊδούρα»

07.12.2012
Έξω από τα ρούχα της έβγαλε η Σάσα η Σταμάτη την Φαίη την Σκορδά και δεν ήθελε κόπο, αλλά αγενή τρόπο για να τα καταφέρει.

Στη στήλη της μαγειρικής, που λες, είχαν πάει «επώνυμοι» καλεσμένοι (Μαρία Κορινθίου, Ράνια Κωστάκη και Γιώργος Λιανός) με τη σπεσιαλιτέ τους, γαριδομακαρονάδα. Όταν ήρθε η ώρα της... κρίσης, η Σταμάτη ήταν η πρώτη που δοκίμαζε.

Σηκωνόταν, που λες, κιουρία, έτρωγε το μακαρόνι και ο, τι περίσσευε το έκοβε και το πετούσε στο πιάτο. Μετά καθάριζε τις γαρίδες μέσα στο πιάτο, ενώ σκούπιζε τις σάλτσες με τις χαρτοπετσέτες των άλλων. Άσε, που χρησιμοποιούσε το πιρούνι τους.

Κι άμα αηδίασες εσύ μία από την περιγραφή, σκέψου τι έπαθε η Φαίη μόλις είδε τις «γουρουνιές» της πανελίστριας. Έγινε έξω φρενών. Τι κι αν της έκανε την παρατήρηση , η Σταμάτη ατάραχη. Μέχρι που σηκώθηκε η Σκορδά και την τράβηξε να πάει πίσω να καθαρίσει, αλλά χαμπάρι η Σάσα.

Ή μάλλον ενοχλήθηκε με το σπρώξιμο, λέγοντας ότι δεν θέλει να την ακουμπάνε. Για να μη στα πολυλογώ, έγινε ο χαμός, αφού στο τέλος η Φαίη δεν άντεξε και την αποκάλεσε «γαϊδούρα». Όχι, το αυτί της Σταμάτη και πάλι δεν ίδρωσε....