Μπάρμπα: Η αποχώρηση και η θεαματική τούμπα

10.12.2012
Αναμενόμενη μπορούμε να πούμε ότι ήταν η τρίτη αποχώρηση από το Dancing with the stars. Η Βάνα Μπάρμπα είδε την πόρτα της εξόδου

και η ηθοποιός θα νιώθει ανακούφιση που τελικά την άφησε το Dancing και θα μπορεί έτσι να ασχοληθεί με το θέατρο. Άλλωστε, λίγες μέρες πριν, η ίδια είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να παραμείνει σε περισσότερα από δύο τρία Live.

Κι έπεσε μέσα στην πρόβλεψη. Αλλά τούτη δεν ήτο η μόνη... πτώση της ηθοποιού, αφού η Βάνα έπεσε και στην κυριολεξία. Στην αρχή της χορογραφίας της, η Βάνα κουνιόταν (ή μάλλον προσπαθούσε να κουνηθεί) στους ρυθμούς της σάμπα, όταν παραπάτησε κι έπεσε φαρδιά πλατιά στα πατώματα. Αλλά φευ, πέσαμε σε σκηνοθέτη τσακάλι που αμέσως πήρε το πλάνο από την σωριασμένη Βάνα, δείχνοντας τον παρτενέρ της.

Η Βάνα σηκώθηκε, συνέχισε τη χορογραφία, αλλά η εμφάνιση της δεν ενθουσίασε καθόλου, μα καθόλου τους κριτές. 21 βαθμούς συγκέντρωσε και δεδομένου ότι στο προηγούμενο live ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, από νωρίς ξέραμε ποιος θα φύγει από το show. Ωστόσο, έκπληξη αποτέλεσε η υποψηφιότητα της Έλενας Παπαβασιλείου, η οποία αν και βρέθηκε σχετικά ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας, έπεσε στο καναβάτσο.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, τελικά είναι ο νέος Τρύφων Σαμαράς, ο οποίος μπορεί να παίρνει χαμηλή βαθμολογία, όμως είναι... εφτάψυχος κι άμα συνεχίσει έτσι, θα τους «φάει» όλους.