«Έκραξαν» στο Twitter την Μανωλίδου για το play back

17.12.2012
Μαύρα μεσάνυχτα μας πήρε για να δούμε στο Dancing with the stars την Ευγενία Μανωλίδου και τη Νίνα Λοτσάρη.

Σε περίπτωση που περίμενες να δεις τις δύο γυναίκες να χορεύουν, απλά έμεινες με την προσμονή. Γιατί, οι δύο κυρίες πήγαν στο show με την ιδιότητα της μαέστρου η Μανωλίδου και της σοπράνο η Λοτσάρη. Και ήτο μες στο μεγαλείο και την ποιότητα το θέαμα που παρουσίασαν στο dancing. Και οι δύο γυναίκες ήταν και μες στο πετσί των ρόλων.

Ειδικά, η Ευγενία τα έδωσε όλα ως μαέστρος, αλλά φευ, η εμφάνιση και το πάθος της όχι μόνο δε συγκίνησε τον κόσμο, αλλά στο Twitter επικράτησε πανικός. «Έκραξαν» κανονικά τη Μανωλίδου, αφού διηύθυνε μία ορχήστρα που έπαιζε play back!!!! Η αλήθεια είναι ότι το «κράξιμο» έγινε με χαριτωμένο τρόπο και πολλά από τα σχόλια είχαν γέλιο.

Ο Χρήστος Δάντης μετά την εμφάνιση της έγραψε: «Εντάξει, μην ξανακούσω κανέναν να λέει "Αυτός εδώ τραγουδάει playback"! Εδώ το διευθύνουν ρε φίλε, δεν πάμε καλά!!». Ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε: «Διηύθυνε καταπληκτικά όμως... αυτόν που πάτησε το Play στο κασετόφωνο», ενώ δεν άφησε ασχολίαστο το θέαμα και ο Γιάννης Δόξας: «Εξαιρετική μαέστρος η Ευγενία Μανωλίδου στο DWTS! Ούτε μία νότα δεν ξέφυγε από την ορχήστρα κατά την διάρκεια του playback. Λίγο το' χεις»;