Ελένη: Ο γιος της στο πλευρό του Λάτσιου & η αντίδραση της

02.01.2013
Στον γιο της Άγγελο αναφέρθηκε την Τετάρτη η Ελένη Μενεγάκη και στην επίσκεψη του μικρού στο Dancing with the stars.

Ο Άγγελος φαίνεται ότι είναι φαν του show και την Κυριακή μαζί με τον μπαμπά του βρέθηκε στο πλατό για να παρακολουθήσει Live το Dancing. Και η χαρά της Ελένης για την «έξοδο» μπαμπά και γιου φαίνεται ότι ήτο μεγάλη, αφού όχι μόνο την αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής, αλλά τη διακωμώδησε κιόλας.

Βλέπεις, ο Λάτσιος στο συγκεκριμένο live έβαλε καλούς βαθμούς και η πρώην σύζυγος το απέδωσε στην παρουσία του γιου τους. Αν κι εξήγησε ότι δεν πρέπει να είχαν «επαφή». Δεν ήταν κοντά ήθελε να νομίζει η παρουσιάστρια. Μέχρι που ο συνεργάτης και floor manager και στις δύο εκπομπές, την ενημέρωσε ότι ο μικρός καθόταν πολύ κοντά στον πατέρα του.

Αυτό ήταν. Ήρθε το Λενιώ κι έχασε το χρωματάκι της. "Παιδιά δεν πιστεύω να ξέφυγε κανένα πλάνο και να μην έχω δει, γιατί δεν θα καθάριζες σήμερα! Εσένα θα κυνηγούσα και δεν έχεις και μαλλιά να βγάλω" είπε αγχωμένη στην ιδέα ότι η κάμερα έδειξε τον μικρό.

Ναι, πάνε εκείνα τα χρόνια που τα παιδιά της Ελένης φιγούραραν στα life style περιοδικά. Η παρουσιάστρια πλέον έχει αποφασίσει να τα προστατεύσει από τη δημοσιότητα και το εφαρμόζει πιστά. Κι ευτυχώς για τον συνεργάτη της, δεν πέρασε κανένα πλάνο του Άγγελου στις οθόνες μας.