Άγρια κόντρα Αγάθωνα - Μελά με σκληρούς χαρακτηρισμούς

05.03.2013
Στα κόκκινα είναι ο Αγάθωνας από τότε που μπήκε στη ζωή μας (και στο θαυμαστό τηλεοπτικό κόσμο) μέσα από τη συμμετοχή του στην Γιουροβίζιον και το μάτι του εξαρχής γυάλιζε.

Τα έχωνε σε όποιον έπιανε μικρόφωνο, ενώ μην κι έκανες το λάθος να πεις κάτι αρνητικό για εκείνον, μαύρο φίδι που σε έφαγε. Και βγήκε που λες ο Ζαφείρης ο Μελάς, που δεν ήξερε, αλλά και δεν ρώτησε και τα έχωσε στον Αγάθωνα.

«Μαϊμού με μουστάκια» τον αποκάλεσε και αυτό ήταν. Ήρθε ο ρεμπέτης κι εξερράγη. Το τι έσουρε στον Μελά μέσα από το Πρωινό mou ούτε μπορείς να φανταστείς. Για να καταλάβεις, έκανε μέχρι και τον Γιώργο Λιάγκα να κοκκινίσει. «Ο Μελάς είναι σαν μπουλντογκ μαύρο» ήταν το πρώτο σχόλιο του όταν ενημερώθηκε από τον Λιάγκα (καλός ανακατώστρας και αυτός) ότι ο συνάδελφος του είχε μιλήσει άσχημα για εκείνον.

Τι είχε πει ο Μελάς; «Εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision; Πετάμε άσκοπα λεφτά και ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Είμαστε σοβαροί; Ποιόν να δούμε, τον Αγάθωνα ; Τι είναι αυτός ; Να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ποιο είναι το όφελος και τι θα κερδίσουμε;»

Ενημερώθηκε για τις επίμαχες δηλώσεις ο ρεμπέτης και πήρε φόρα χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς. «Βρωμόσκυλα είναι όλοι τους. Δεν έχουμε καμία κόντρα, αλλά είναι ένας βρωμόσκυλος και μισός. Βλέπω κάτι σκυλιά εδώ στην πλατεία Αριστοτέλους και είναι πιο όμορφα από αυτόν».

Και συνέχισε: «Δεν του έχω κάνει τίποτα απολύτως του βρωμόσκυλου! Έχω πάθει την πλάκα μου με κάτι τέτοιους. Τον προκαλώ να πάμε κάπου οι δυο μας, να περπατήσουμε μ’ αυτό το βρωμόσκυλο και να δούμε τι θα πει ο κόσμος. Να μιλήσουμε όμως κιόλας έτσι; Όλα αυτά με εξοργίζουν. Εγώ δεν έχω πει τίποτα γι’ αυτό το βρωμόσκυλο. Ξέρετε για ποιους έχω πει και είχα λόγους».

Και φαντάσου ότι έχουμε ακόμη καιρό μέχρι τον τελικό της Γιουροβίζιον οπότε και θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους φετινούς εκπροσώπους.