Λιάγκας - Σκορδά: Γιατί δεν φιλιούνται δημοσίως;

05.03.2013
Τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα, αλήθεια πόσες φορές έχουμε δει την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να φιλιούνται δημοσίως, όπως όλα τα ερωτευμένα πιτσουνάκια του κόσμου;

Πέρα από το γάμο τους, που το απαιτεί η περίσταση, στύβουμε το μυαλό μας και παθιασμένο τετ α τετ του ζεύγους, δεν μπορούμε να θυμηθούμε. Ακόμη και στην αρχή του έρωτα τους, τότε με τα πολλά μέλια, το ζεύγος τέτοιες στιγμές δεν μας χάρισε.

Μέχρι που ήρθε ο Λιάγκας κι έδωσε την εξήγηση. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχαν το πρωί της Τρίτης με τον καλεσμένο τους, Δημήτρη Σκαρμούτσο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν όπου ο σεφ φιλιόταν με πάθος δημοσίως με την αγαπημένη του.

"Άνθρωπος είμαι και μάλιστα άνθρωπος που αγαπάω. Εσύ δεν την αγαπάς; Δεν τη φιλάς;" ρώτησε ο Σκαρμούτσος τον παρουσιαστή για να του απαντήσει εκείνος: "Την αγαπάω, ναι, αλλά δεν τη φιλάω ποτέ δημόσια"

Ο σεφ (μαζί κι εμείς) εντυπωσιάστηκε από την απάντηση κι αναρωτήθηκε πώς δεν του ξέφυγε όλα αυτά τα χρόνια, να παρασυρθεί από το πάθος και να φιλήσει την Φαίη. Αλλά και σε αυτή την απορία ο Λιάγκας είχε μια εξήγηση: "Όχι, το προσέχουμε".