Καλλιμούκου: Ξεσπά και απειλεί με μηνύσεις

08.03.2013
Σε πολύ δύσκολη θέση και ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η Αντωνία Καλλιμούκου με εκείνους που προσπαθούν να την μπλέξουν με το σκάνδαλο που ξέσπασε πρόσφατα

και θέλει διάσημη πανελίστρια να συνελήφθη για πορνεία στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Η εντυπωσιακή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη μετά τις δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου αρνήθηκε κατηγορηματικά την όποια εμπλοκή της με την ιστορία, ξεσπά και μέσω Facebook ζητά τη στήριξη του κόσμου και των ΜΜΕ ενώ απειλεί με μηνύσεις.

"Στη συγκεκριμένη περίπτωση η σιωπή δεν είναι χρυσός. Δεν μιλούν αυτοί που φοβούνται. Γιατί όπως είπε ο Κένεντι: "Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το ψέμα, επανέλαβε το αρκετά συχνά και οι μάζες θα το θεωρήσουν αλήθεια». Δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένοι άθλιοι δημοσιογράφοι και sites που για να κερδίσουν μερικά κλικ, γράφουν και φωτογραφίζουν έξυπνα μια πρώην εστεμμένη, πανελίστρια σε καθημερινή εκπομπή, με μεγάλη τηλεθέαση και μπλα μπλα, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαι μόνο εγώ» γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό.

Και συνεχίζει το ξέσπασμα: "Ειδικά ένας συγκεκριμένος δημοσιο-κάφρος που ζει και αναπνέει για να σπιλώνει υπολήψεις θα υποφέρει. Η Αντωνία Καλλιμούκου δεν δέχεται παιχνίδια που μπορεί να την βλάψουν. Είναι καθαρή, δεν πουλιέται και παλεύει να την βγάλει με ένα μισθό".

Σε άλλη ανάρτηση ζητά από τον κόσμο και τα ΜΜΕ να τη βοηθήσουν σε αυτή την άθλια επίθεση που δέχεται τις τελευταίες μέρες. «Με καθαρή συνείδηση και οργισμένο θάρρος ζητάω από τα ΜΜΕ και όλο τον κόσμο που με αγαπάει και με πιστεύει να με στηρίξει στην άθλια επίθεση που δέχομαι από ανώνυμους εγκληματίες που θέλουν να σπιλώσουν το όνομα και την προσωπικότητα μου. Δεν έχω πάει ποτέ στη Βουλγαρία. Η στάση ζωής μου αποδεικνύει ποια είμαι. Για όσους ξέρουν κάτι παραπάνω δεν είμαι ούτε Θεσσαλονικιά ούτε έχω τατουάζ».

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην Espresso, η Αντωνία επιθυμεί μέσω του δικηγόρου της να αποδείξει όχι μόνο ότι δεν εμπλέκεται η ίδια σε καμιά σύλληψη, αλλά και ότι δεν ταξίδεψε ποτέ στη Βουλγαρία.