Ο Λιάγκας ξαναχτυπά: Ξεφτιλίζονται Ηλιάδη - Μηλιωτάκης

08.03.2013
Στην περίπτωση του Γιώργου του Λιάγκα ισχύει το... «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς». Και ο παρουσιαστής το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία.

Το πρωί της Παρασκευής ξαναχτύπησε και τον «αυθορμητισμό» του παρουσιαστή πλήρωσε again η Αγγελική Ηλιάδη. Η μπάλα πήρε και τον πρώην της Κώστα Μηλιωτάκη, αφού ο Λιάγκας είπε για εκείνους ότι «ξεφτιλίζονται στα κανάλια».

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Στην εκπομπή αναφέρθηκαν στις δηλώσεις του συνθέτη στην κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτη, όπου δεν έκρυψε την πικρία του που η πρώην αγαπημένη του έσβησε το τατουάζ με το όνομά του. Ο Λιάγκας σχολίασε ότι είναι «πληγωμένος αλλά αξιοπρεπέστατος» ενώ είναι αντίθετος με την απόφαση τους να κάνουν τατουάζ με τα ονόματα τους. "Οι σοβαροί άνθρωποι δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Άμα χωρίζεις, τι κάνεις» αναρωτήθηκε και η άποψη του βρήκε αντίθετη την Φαίη Σκορδά.

Εκείνη επέμενε ότι είναι ωραίο, η συζήτηση φούντωσε, η σύζυγος είπε πως αν νιώθεις σίγουρος γιατί να μην κάνεις ένα τέτοιο τατουάζ και τσουπ πέφτει η ατάκα από Λιάγκα. "Ρε Φαίη, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. Σίγουροι ήταν κι αυτοί και μετά βγαίνουν και ξεφτιλίζονται στα κανάλια" λάλησε ο Λιάγκας.