Τα ύστερα: Δες την Ελένη σε προσωπικές στιγμές

11.03.2013
Στην Άνδρο βρέθηκε το σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη και χάρηκε με την ψυχή της τις ηλιόλουστες μέρες και την καταπράσινη φύση του νησιού.

Και ήτο τέτοια χαρά η παρουσιάστριας που μπήκε η άνοιξη, που άρχισε να φωτογραφίζεται στο ανθισμένο τοπίο σε πόζες... μικρό κορίτσι στο λιβάδι. Μέχρι και σε δέντρο ανέβηκε το Λενιώ και πήρε πόζα όλο χάρη και νάζι.

Βασικά, πιο νάζι... πεθαίνεις και τέτοιες φωτογραφίες (να μας συμπαθάει κιόλας) τις παίρναμε στα χρόνια του γυμνασίου, σε σχολικές εκδρομές. Αλλά σάμπως ο έρωτας με τον Ματέο δεν έχει φέρει χρόνια πίσω το Λενιώ μας και δεν το έχει ξανανιώσει;

Η Μενεγάκη ανέβασε τις επίμαχες φωτογραφίες από τη φύση της Άνδρου στο Twitter, αφού ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους. Κι έκανε τους παπαράτσι που τόσα χρόνια την κυνηγούν, να σκάσουν από το κακό τους, αφού τέτοιες πόζες σε τόσο προσωπικές στιγμές δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν. Αλλά έτσι είναι η «βασίλισσα». Άμα θέλει γίνεται η ίδια... παπαράτσι του εαυτού της.

Μάλιστα, τις φωτογραφίες συνόδευαν και σχόλια του τύπου: "Η φύση άρχισε να πρασινίζει", «Ο ήλιος λάμπει", ενώ αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια όσο και τα παιδάκια της έχουν ξετρελαθεί.