Ξέσπασε σε κλάματα η Καλλιμούκου-η αμηχανία της Ελένης

08.03.2013
Δύσκολες ώρες περνά η Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία βλέπει το όνομα της να αμαυρώνεται αφού πρωταγωνιστεί στο μεγάλο σκάνδαλο με την περίφημη πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία στο Μπάνσκο.

Και μπορεί τις προηγούμενες δύο μέρες να μην έχανε το χαμόγελο της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όμως το μεσημέρι της Παρασκευής δεν άντεξε και ξέσπασε. Εξάλλου τις τελευταίες ώρες με όσα συμβαίνουν είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και για το λόγο αυτό ζήτησε από την παρουσιάστρια να της αφιερώσει λίγο χρόνο για να μιλήσει.


«Δεν ξέρω γιατί να θες να μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε ανυπόστατα δημοσιεύματα που δεν αποδεικνύουν τίποτα. Η εκπομπή είναι δική σου να πεις ότι θέλεις», είπε η Ελένη η οποία αρχικά ένιωσε αμήχανα. Οι στιγμές που ακολούθησαν δεν περιγράφονται.

Η Αντωνία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και παρόλο που προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, σε πολλά σημεία δεν τα κατάφερε και ξέσπασε κλάματα. «Όλο αυτό είναι μια εγκληματική επίθεση. Όσοι με έμπλεξαν θα υποστούν τις συνέπειες. Να κάνουν έρευνα και αν βρουν στοιχεία να τα βγάλουν στο φως της δημοσιότητας»

Τόσο η Ελένη όσο και το υπόλοιπο πάνελ βρέθηκαν σε αμηχανία στη θέα της συνεργάτιδας τους να λυγίζει για την βρόμικη επίθεση που δέχεται

Η Καλλιμούκου αποκάλυψε επίσης ότι απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει ποιος κρύβεται πίσω από ανώνυμο blog που έβγαλε το όνομά της και τη φωτογραφία της, ως την κοπέλα που συνελήφθη για πορνεία.

«Ζητώ να ψάξουν να βρουν στοιχεία και όταν τα βρουν να με θάψουν κανονικά. Ποιος από αυτούς είναι σωστός δημοσιογράφος; Θα βρουν τον μπελά τους. Δεν είμαι εγώ αυτή που συνελήφθη, αλλά δεν μπορώ να το βάλω στο μυαλό των άλλων και να τους πείσω», φώναζε οργισμένη ενώ η φωνή της σε πολλά σημεία έσπασε.

Η Αντωνία έχει ενημερώσει η ίδια την οικογένεια της, η οποία την στηρίζει, αλλά οι γονείς της ανησυχούν για την υγεία της. Και γι ακόμη μία φορά τόνισε ότι όσοι την ενέπλεξαν σε αυτή την ιστορία, θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.