Κι όμως, η Χατζηβασιλείου δουλεύει για να επιβιώσει!

11.03.2013
Το ακούσαμε ή μάλλον το διαβάσαμε κι αυτό και ομολογούμε ότι μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Γιατί βλέπεις, η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου ότι δουλεύει για βιοποριστικούς λόγους μας προκάλεσε μεγάλο σόκι. Η παρουσιάστρια μίλησε στο Thema People και αρνήθηκε την απορία όλων γιατί δουλεύει ενώ ζει σε ευκατάστατη οικογένεια.

"Ποια είναι ευκατάστατη οικογένεια; Υπάρχουν ευκατάστατες οικογένειες; Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί να ήταν κάποτε η οικογένεια του άντρα μου, αλλά με την κρίση όλα τελούν υπό αίρεση. Πόσο να αντέξει ένας επιχειρηματίας που του χρωστά το κράτος ΦΠΑ, παλεύει να διατηρήσει κάποιες θέσεις εργασίας και χρηματοδοτεί συνεχώς την επιχείρηση από την τσέπη του; Όλοι έχουμε φτάσει στο όριο. Εγώ δουλεύω για να συντηρηθώ", δηλώνει η Χατζηβασιλείου.

Όσο για την εντύπωση που έδινε ότι δεν κάνει τη δουλειά αυτή για βιοποριστικούς λόγους, δίνει κι εδώ την απάντηση της. "Αναρωτιέμαι γιατί είχατε αυτή την εικόνα. Με είδατε ποτέ να κάνω παράλογα έξοδα, να κυκλοφορώ με αυτοκινητάρες, να πηγαίνω συνεχώς ταξίδια ή να εμφανίζομαι με σινιέ ρούχα; Έχω ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο εδώ κι έξι χρόνια, δεν το έχω αλλάξει και ούτε πρόκειται! Η εντύπωση που έχουν κάποιοι για μένα είναι λανθασμένη. Εγώ δουλεύω για να επιβιώσω».

Σόκι και δέος λέμε