Περρής: Αποκαλύπτει πώς έκοψε τις φλέβες του ο Θέμος

11.03.2013
Πριν λίγο καιρό είχαμε παρακολουθήσει τον Θέμο Αναστασιάδη να κόβει τις φλέβες του στον «αέρα» της εκπομπής για πάρτη της Πάολα.

Κι ενώ στην αρχή ο παρουσιαστής έκανε τρικ, στη συνέχεια έκοψε στα αλήθεια τις φλέβες του αφού η αοιδός τον προκάλεσε. Και για το αποκρουστικό αυτό συμβάν στον τηλεοπτικό αέρα μίλησε ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος κομμάτι τα είχε χάσει με τον παρουσιαστή.

«Είχε ετοιμάσει το κόψιμο στις φλέβες του για πλάκα. Τελικά, επειδή θίχτηκε ότι δεν μπορεί να το κάνει στα αλήθεια, ήθελε να το αποδείξει» δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ. «Εγώ θεωρούσα ότι συνεχίζει να έχει το ειδικό μαχαίρι, που δήθεν κάνει πληγές. Το οποίο όμως ήταν σπέσιαλ εφέ. Και μάλιστα έλεγα από μέσα μου: «Κοίτα να δεις πώς το έχαψε η Πάολα». Μετά κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα είχε γίνει στην πραγματικότητα. Ήταν αληθινό αίμα. Ήταν αναπάντεχο ακόμα και για εμάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Περρής αναφέρθηκε και σε άλλο ένα περιστατικό με τον Θέμο, ο οποίος είχε κατεβάσει το παντελόνι του κι έπιασε τα αχαμνά του. «Έχει φτάσει σ' ένα σημείο, που να υλοποιεί αυτό το οποίο νιώθει εκείνη τη στιγμή. Τίποτε δεν είναι προγραμματισμένο. Το παντελόνι του ήρθε εκείνη τη στιγμή» εξήγησε.