Σοκαρισμένοι οι «Βασιλιάδες» & οι φίλοι του Τόμας

19.03.2013
Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του σοβαρού ατυχήματος του Τόμας Πρωτόπαπα και η σκληρή μάχη που δίνει στην εντατική του ΚΑΤ για τη ζωή του.

Φίλοι, συνάδελφοι, συμπρωταγωνιστές αλλά και άνθρωποι που δεν τον γνωρίζουν προσωπικά έχουν συγκλονιστεί και προσεύχονται για εκείνον.

Οι συνεργάτες του στους «Βασιλιάδες» είναι σοκαρισμένοι κι έχουν να λένε τα καλύτερα για εκείνον. Ο Πάνος Βλάχος μίλησε στο Star και δήλωσε ότι προσεύχεται για εκείνον, ενώ σοκαρισμένος είναι και ο Νίκος Αναδιώτης με τον οποίο έγιναν καλοί φίλοι στη σειρά.

Στα social media άνθρωποι της showbiz που τον γνωρίζουν, αλλά και άλλοι που δεν τον ξέρουν προσωπικά, στέλνουν τα θετικά τους μηνύματα κι εύχονται ο 25χρονος ηθοποιός να βγει νικητής σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

Στο νοσοκομείο, έξω από την εντατική βρίσκονται οι φίλοι του καθώς και ο προπονητής του στην πυγμαχία, Νίκος Ανδρεάδης ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Star. "Ο Τόμας είναι νέος, είναι αθλητής είναι μαχητής. Ελπίζω κι εύχομαι να βγει νικητής" δήλωσε χαρακτηριστικά.