Την «γλωσσόφαγαν» τη Θρασκιά-αναβάλλεται η εκπομπή της

27.03.2013
Απλά δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει με τη Ράνια την Θρασκιά. Βγήκε η γυναίκα στην αρχή μουδιασμένα και σχεδόν φοβισμένα

και στη συνέχεια με μεγάλη χαρά και μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ. Επειδή, στο παρελθόν, είχε «καεί» η γούνα της παρουσιάστριας (και για να είμαστε δίκαιοι) άρχισε να μιλά αριστερά και δεξιά για το επαγγελματικό ξεκίνημα (μετά από μία μεγάλη απουσία από την τιβί) όταν πια είχε σιγουρέψει το θέμα.

Μάλιστα, το καθημερινό μαγκαζίνο της ήταν να ξεκινήσει την 1η Απριλίου, μία μέρα σημαδιακή, αφού σαν ψέμα θα μας φαινόταν η μεγάλη επιστροφή της Ράνιας. Και όχι δεν είναι ψέμα ότι η περίφημη επιστροφή αναβάλλεται καθώς η εκπομπή δεν θα βγει!!! Εντάξει, σκίζω τα πτυχία μου μετά από αυτή την εξέλιξη και την γκαντεμιά (sorry Ράνια μας) που δέρνει την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα , λοιπόν, με δημοσίευμα της Real, δεν έχει γίνει ακόμα καμία ενέργεια για την τυπική έγκριση της εκπομπής, ενώ ούτε καν το κοστολόγιο της παραγωγής δεν έχει κατατεθεί προκειμένου να ξεκινήσει η χρονοβόρα διαδικασία και να φτάσει το θέμα στην Επιτροπή Κοστολογίου της ΕΡΤ. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι η Θρασκιά μπορεί να βγει στον αέρα του... χρόνου!