Τηλεοπτική βόμβα: Η Ελένη πάει Mega & "τρώει" τους ΣκορδαΛιάγκα

01.04.2013
Σε μία εποχή βαθιάς κρίσης για την τηλεόραση, όπου δεν κουνιέται φύλλο, το Mega έρχεται με μία μεταγραφή – βόμβα να ταράξει τα τηλεοπτικά νερά.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι το Mega-λο μεταγραφικό μπαμ του καναλιού, αφού σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εδώ και λίγες μέρες συμφώνησε για την «ιστορική» τηλεοπτική μετακίνηση.

Το συμβόλαιο της Ελένης με τον Alpha λήγει τον Ιούνιο και μπορεί όλοι να είχαμε σιγουράκι την ανανέωση του αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους (είναι και οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον ισχυρό άντρα του σταθμού, Δημήτρη Κοντομηνά) έρχεται η μεγάλη έκπληξη. Το κανάλι της Κάντζας, όπως έλεγαν το προηγούμενο διάστημα και διάφορα δημοσιεύματα, αξιούσε από την παρουσιάστρια μία γενναία μείωση στις αποδοχές της, αλλά και να παρουσιάζει μόνο εβδομαδιαίο show.

Η Ελένη, αν και στην αρχή σκεφτόταν να τολμήσει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και μετά από 20 χρόνια καθημερινής παρουσίας να δοκιμαστεί και σε κάτι καινούργιο, μόλις δέχτηκε την πρόταση από το Mega, προτίμησε την «σιγουριά». Κι αυτό, διότι της πρότειναν να παρουσιάσει το πρωινό του καναλιού!!! Έτσι, μετά από ένα μεσημεριάτικο διάλλειμα για δύο χρόνια, το Λενιώ επιστρέφει again στον πρωινό της «θρόνο»!

Τι θα γίνει, όμως, με το πρωινό δίδυμο του σταθμού, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα; Έρχονται τα «άγρια» να διώξουν τα... ήμερα; Όχι, αφού μόνο χαμένο δεν θα είναι το ζεύγος. Σκορδά και Λιάγκας μετακινούνται στην απογευματινή ζώνη και τη σκέψη αυτή οι άνθρωποι του καναλιού την είχαν προτού καν συμφωνήσουν με την Μενεγάκη. Εξάλλου, το απόγευμα τα διαφημιστικά έσοδα είναι μεγαλύτερα και το δίδυμο έχει αποδείξει ότι είναι ένα γερό «χαρτί».

Υ.Γ Καλό μήνα βρε