Γνωστή παρουσιάστρια έγκυος στον όγδοο μήνα!

01.04.2013
Έγκυος στον όγδοο μήνα είναι γνωστή, ξανθιά παρουσιάστρια και η αποκάλυψη του χαρμόσυνο νέου ήρθε μόλις ένα μήνα πριν κρατήσει στην αγκαλιά το μωρό της.

Ο λόγος για την Βάσια Λόη, της οποία η εγκυμοσύνη είδε το φως της δημοσιότητας πολύ πολύ αργά. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι η παρουσιάστρια τα τελευταία τρία χρόνια δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, ενώ απέχει συνειδητά από κάθε κοσμική δραστηριότητα.

Έτσι, εκείνη και ο σύζυγος της Νικόλας Μαδιάς διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο του γάμου τους και με μεγάλη λαχτάρα περιμένουν να έρθει ο γιος τους. Εξάλλου, η Λόη έχει πολύ καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση, ενώ η τελευταία φορά που την είδαμε στις σελίδες κάποιων lifestyle περιοδικών ήταν σε έξοδο της τον περασμένο Οκτώβριο στα μπουζούκια με το σύζυγό της.

Η Λόη τότε διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, που εξελίσσεται ομαλά και ήταν πολύ καλή από την αρχή της, χωρίς ναυτίες, ζαλάδες και τα συναφή συμπτώματα. Μάλιστα, η Βάσια έχει προσθέσει λίγα κιλά στη σιλουέτα της αφού προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.