Καπουτζίδης: "Σφάζει" με το γάντι Μουτσινά & Ηλιάκη

04.04.2013
Στην αρχή μίας νέας κόντρας φαίνεται ότι είμαστε μετά από τα καυστικά σχόλια του Γιώργου Καπουτζίδη για το Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος "έσφαξε" με το γάντι τους δύο παρουσιαστές μόλις του δόθηκε η ευκαιρία και να δούμε πώς θα απαντήσουν στα σχόλια του. Ο Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, ΟΚ και όταν ρωτήθηκε σε ποιον παρουσιαστή θα σύστηνε να "ξεκουραστεί" για λίγο, αρνήθηκε να απαντήσει ευθέως.

Πρότεινε, όμως να διαφοροποιήσει την ερώτηση και να πει με ποιον παρουσιαστή δεν θα συνεργαζόταν ποτέ. «Θα σου πω ανθρώπους που βλέποντάς τους στην τηλεόραση και παρ' όλο που είναι επιτυχημένοι και πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, εγώ δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ. Έχω να σου πω τέτοιους, ανθρώπους που καταλαβαίνω ότι δεν μου ταιριάζουν" είπε αρχικά για να ρίξει στη συνέχεια το όνομα.

"Θα απαντήσω, λοιπόν, τη Μαρία Ηλιάκη. Δεν ταιριάζω με τη Μαρία. Το ξέρω, το καταλαβαίνω, χωρίς να την ξέρω παραπάνω. Κι άλλους έχω να σου πω που ξέρω ότι δεν θα συνεργαζόμουν, αν μου λέγανε να συνεργαστώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γεωργαντάς τότε τον ρώτησε αν θεωρεί πως θα ταίριαζε επαγγελματικά με τον Νίκο Μουτσινά. Και ιδού η απάντηση: «Δύσκολα θα συνεργαζόμουν μαζί του. Θα μπορούσαμε, αν συνωμοτούσε λίγο το σύμπαν, να τα καταφέρναμε - που τον ξέρω και μέσω του Αργύρη (Αγγέλου), αλλά δεν ξέρεις τι θα γίνει από τον καφέ μέχρι να ανοίξει η κάμερα. Αλλά με τη Μαρία Ηλιάκη, που δεν την ξέρω και καλά, δεν υπάρχει πιθανότητα, μέχρι και ο Πάπας να μας παρακαλέσει!».

Ουπς.