Ζαρίφη: Τι λέει για το γάμο της Ελένης με Ματέο

05.04.2013
Την Κατερίνα Ζαρίφη "τσάκωσε" η κάμερα του Πρωινού mou και οι ερωτήσεις για την Ελένη Μενεγάκη "έπεσαν" σύννεφο. Από το μαντήλι- μπουργκα που έχει υιοθετήσει τελευταία στις παπαράτσι φωτογραφίες, μέχρι τον... γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όχι, η Ζαρίφη δεν είναι εκπρόσωπος Τύπου της Ελένης, αλλά με χαρά και χιούμορ απάντησε σε όσα τη ρώτησαν. Και μας κάλυψε και μας έδωσε και ειδησούλες. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Η πανελίστρια της στήριξε την "αφεντικίνα" για την... μπούργκα λέγοντας ότι έγκωσε η γυναίκα και δεν μπορεί να την ακολουθούν παντού οι παπαράτσι, ακόμη και στους αγρούς ή όταν βαφει ρίζα. Επίσης τη στήριξε και με τη νέα της μανία να ανεβάζει προσωπικές της φωτογραφίες στο Twitter λέγοντας ότι της έχει πει ότι σε λίγο θα γίνει και... χάκερ.΄Ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο Ματέο την βάζει να ανεβάζει φωτογραφίες για να διαφημίζει το ξενοδοχείο. "Βρήκες άνθρωπο" είπε γελώντας επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα ότι το boyfriend της Ελένης δεν γουστάρει κάμερες και δημοσιοτητα.

Ωστόσο, η είδηση η καλή ήρθε για το γάμο. Η Σάσα Σταμάτη ρώτησε την Ζαρίφη, αν η Ελένη θα παντρευτεί τον Ματέο κι εκείνη απαντησε πώς όσο θα παντρευτεί εκείνη, αλλα τόσο θα παντρευτεί και το Λενιώ. Με λίγα λόγια, δεν θα γίνει γάμος και όχι δεν θα παντρευτεί τον Ματέο!