Αϊβάζης: "Καρφιά" με χρονοκαθυστέρηση για Dancing

08.04.2013
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ήταν ο Γιάννης Αίβάζης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμμετοχή του στο Dancing with the stars 3.

Τέτοια εμπειρία δεν ξεχνιέται εύκολα, όπως δεν ξεχνιέται και η βαθμολογία που έπαιρνε. Γιατί πες μου εσύ, ξεχνιούνται τα τεσσάρια; Όχι.

«Έπρεπε να καταλάβουμε όλοι τι τελικά κρίνουμε. Κρίνουμε την εξέλιξη ή τις χορευτικές ικανότητες που είχαμε από την αρχή ο καθένας; Εγώ ήμουν ο πιο αδύναμος στο χορό. Έτυχα ιδιαίτερης μεταχείρισης από τον κόσμο. Από την επιτροπή είχα πάντα χαμηλή βαθμολογία. Δε βαθμολογήθηκε ποτέ η εξέλιξή μου» είπε το παράπονο του.

Και όχι δε σταμάτησε εδώ. Έχει και συνέχεια με σπόντες και «καρφιά» τόσο για τους παίκτες που έφτασαν στο τέλος όσο και για τα τηλεφωνήματα του κοινού. Ο Αϊβάζης παραδέχτηκε ότι περίμενε να δει κι άλλα ζευγάρια στην τελική τετράδα, που όμως δεν πέρασαν, ενώ στο τέλος πέταξε τη σπόντα του: «Τον κύριο λόγο τον είχε ο κόσμος. Αλλά είναι ένα πράγμα που δε μπορείς να το ελέγξεις, τα τηλεφωνήματα. Υπήρχαν άτομα που έπρεπε να φύγουν και δεν έφευγαν» λάλησε ο ηθοποιός. Άουτς