Παπαδάκης: Η σκληρή αυτοκριτική για το Sold Out

08.04.2013

«Αμαρτία εξομολογημένη... ουκ έστιν αμαρτία» και ο Γιώργος Παπαδάκης είπε να εξομολογηθεί μέσα από την πρωινή εκπομπή του την «αμάρτημά» του να κάνει το περίφημο Sold Out. Η εν λόγω εκπομπή πάει από το κακό στο χειρότερο, τα νούμερα ούτε καν πιάνουν τη βάση στον πίνακα της AGB, ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν το κανάλι ακόμη και να την κόβει σύντομα.

Έτσι, ο Παπαδάκης με αφορμή το τρέιλερ του Sold Out «εξομολογήθηκε» το αμάρτημα ενώ έκανε και μία σκληρή αυτοκριτική, όπου παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του να παρουσιάσει την βραδινή εκπομπή.

«Έβλεπα τώρα το τρέιλερ με το Sold Out και λέω "Τι ωραία θα ήταν να παρουσιάζει ένας πιο νέος άνθρωπος αυτήν την εκπομπή"... Ίσως έπρεπε να γίνει έτσι και μερικές φορές πρέπει να ομολογείς και τα λάθη σου. Ίσως ήταν λάθος μου μετά από 4 ώρες καθημερινής πρωινές εκπομπής και σκληρό ροκ ενημέρωσης να κάνω ψυχαγωγία. Ίσως να μην το ξέρεις αυτό το πράγμα και αμαρτία που είναι εξομολογημένη... ουκ έστιν αμαρτία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Και ξέρεις δεν είναι μόνο η τηλεθέαση, αν είναι καλή ή όχι. Είναι αν μπορείς να το κάνεις. Και αποδείχτηκε πως, αν και ο προγραμματισμός και οι συντελεστές ήταν πάρα πολλοί σωστοί, μπορεί να μην κόλλαγα εγώ».

Η καλεσμένη του, Σοφία Βούλτεψη τον ρώτησε αν σταματάει η εκπομπή και ο παρουσιαστής απάντησε: «Δεν θα σταματήσει, αλλά μπορεί να γίνει με άλλους ανθρώπους. Και το λάθος, όμως, είναι να αποδεχτείς την πρόταση. Και είναι δικό μου και κανενός άλλου. Δεν ρίχνω σε κανέναν μα κανέναν άλλο την ευθύνη. Ούτε στον καταπληκτικό σκηνοθέτη, Θάνο Γκομόζια, ούτε την αρχισυντάκτρια. Το λάθος είναι δικό μου!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οπότε μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με το Sold Out που στο τέλος έμεινε... απούλητο, ενώ η εκπομπή του Σαββάτου έκανε 9, 4%