Αθανασίου - Σπυροπούλου: Απίστευτη ειρωνεία στον «αέρα»

09.04.2013
Καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» ήταν ο Μάριος Αθανασίου, αλλά φευ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ο ηθοποιός ήταν για εκείνη... μες στην τρελή ειρωνεία!

Ούτε προηγούμενα να είχαν τα δυο τους, με τον Αθανασίου να μην κρύβει ότι δεν γουστάρει και πολύ το ξανθό ζουμπουρλούδικο στον καναπέ της φίλης του, Ναταλίας Γερμανού. Όχι, ότι είναι ο πρώτος που του συμβαίνει αυτό.

Και άλλοι καλεσμένοι της εκπομπής, είχαν δείξει τη «συμπάθεια» τους για τη νεαρά, η οποία – εδώ που τα λέμε – τα προκαλεί. Ας πούμε με τον Αθανασίου, το παιγνίδι με την ειρωνεία ξεκίνησε όταν η Σπυροπούλου άρχισε να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά του, δείχνοντας όμως ότι αγνοεί πολλά γι’ αυτήν.

«Καλά με καλέσατε εδώ και δεν ξέρετε τίποτα για εμένα; Έχεις έναν καλεσμένο και δεν ξέρεις τι γίνεται!» αναρωτήθηκε φανερά ενοχλημένος ο Αθανασίου. Στη συνέχεια, η wanna be Όπρα, τον ρώτησε αν μπορεί να του κάνει μία ερώτηση και τότε ο ηθοποιός με μπόλικη δόση ειρωνείας της απάντησε: «Ε, βέβαια. Οι ερωτήσεις σου είναι οι καλύτερες!»

Θυμάσαι, όμως, που η Ναταλία Γερμανού είχε πει ότι η Σπυροπούλου είναι «μαγκάκι» και δεν χρειάζεται κάποιον να την υπερασπίσει, αφού το κάνει μόνη της; Ε, η ξανθιά συνεργάτιδα της την επιβεβαίωσε πανηγυρικά, αφού λίγη ώρα αργότερα έδωσε πληρωμένη απάντηση/εκδίκηση στον καλεσμένο.


Όταν ο Αθανασίου ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάποια πράγματα για το ρόλο τον οποίο θα υποδυθεί στην ελληνική θεατρική απόδοση της ταινίας Hangover κι εκείνος παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει ακόμη την ταινία, η Σπυροπούλου πήρε πίσω το αίμα της και με μπόλικη δόση ειρωνείας του απάντησε: «Καλά, δε βγάζουμε άκρη με το Hangover, δεν το έχεις δει, δεν ξέρεις ποιον παίζεις. Θα μιλήσουμε για…» και άλλαξε θέμα, περνώντας σε κάτι άλλο.