Ράλλη: Παραλίγο να χαστουκίσει διάσημη παρουσιάστρια του Star!

09.04.2013
Απίστευτα σκηνικά φαίνεται ότι έζησε η Νικολέττα Ράλλη την περίοδο που εργαζόταν στο Star.

Η νεαρή παρουσιάστρια μέχρι που έφτασε στο σημείο να χαστουκίσει παρουσιάστρια του καναλιού, επειδή εκείνη της μίλησε άσχημα και απαξιωτικά. Βρε την κράτησαν δέκα (που λέει ο λόγος) την Ράλλη για να μην τη σβουρίσει στο διάσημο μάγουλο της συναδέλφου του.

«Θυμάμαι ένα περιστατικό που κρατήθηκα για να μην χτυπήσω άνθρωπο που μου μίλησε άσχημα και απαξιωτικά. Πήγαινα κάθε μέρα στο κομμωτήριο του καναλιού να ετοιμαστώ προτού βγω στην εκπομπή. Μια συγκεκριμένη παρουσιάστρια περίμενε να ετοιμαστεί μετά από μένα και πάντα απευθυνόταν στην κομμώτρια της εκάστοτε βάρδιας που με χτένιζε εκείνη την στιγμή για το αν κοντεύουμε να τελειώσουμε ή πόση ώρα χρειαζόμαστε ακόμα» αποκαλύπτει στο Πρώτο Θέμα

Και συνεχίζει την εξιστόρηση του απίστευτου σκηνικού: «Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι ενώ με γνώριζε - ήμασταν πολύ λίγες παρουσιάστριες στο συγκεκριμένο κανάλι (σ.σ. αν και δεν το λέει, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για το Star )- δεν απευθυνόταν ποτέ σε μένα παρά μόνο στην κομμώτρια. Μια μέρα που επιχείρησε να κάνει το ίδιο πράγμα, πρόλαβα την κομμώτρια και απάντησα εγώ στην θέση της: «Σε ένα λεπτό». Τότε μου απάντησε αυτή: «Ορίστε; Ποια νομίζεις ότι είσαι κοριτσάκι μου και μου μιλάς εμένα με αυτό το ύφος; Ξέρεις ποια είμαι εγώ;» Πραγματικά πίστευα ότι δεν άκουσα καλά… Την ατάκα «ξέρεις ποια είμαι εγώ;» την έχω ακούσει μόνο σε ανέκδοτα ή σε πλάκες που κάνουμε με τις φίλες μου… Μιλάω για τέτοιες αστειότητες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Υ.Γ. Η Νικολέττα απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά σε κανάλι και παρουσιάστρια. Ωστόσο, εύκολα συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για το Star. Επίσης, οι μόνες παρουσιάστριες που ακολουθούσαν μετά την εκπομπή της Ράλλη (αφού είπε ότι περίμενε να ετοιμαστεί μετά από εκείνη) ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου (ακολουθούσε αμέσως μετά την Ράλλη) και η Μαρία Μπακοδήμου. Εκτός και αν η Ράλλη αναφέρεται σε κάποια παρουσιάστρια όχι πρώτης γραμμής, αλλά ας πούμε σε κάποια συνεργάτιδα της Στεφανίδου. Πέρυσι εξάλλου, ήταν και το αξέχαστο Μίλα με τη γυναικοπαρέα. Τα συμπεράσματα και οι μαντεψιές για το ποια παρουσιάστρια παραλίγο να χαστουκίσει, δικά σας.