Κωνσταντινίδου: Δες το νεότατο σύντροφο της και... γιο της!

11.04.2013
Συγνώμη κιόλας, αλλά καλύτερες είναι οι ξένες 50αρες plus που ερωτεύονται πιτσιρικάδες ή νεότατους συντρόφους; Πρέπει να είσαι Μαντόνα ή Σάρον Στόουν για να σε ερωτευτεί ένας νέος και όμορφος άντρας;;;


Εννοείται πώς όχι και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κάνει τη μεγάλη έκπληξη και βάζει τα... γυαλιά σε πολλές γυναίκες. Η 55χρονη ηθοποιός εδώ και καιρό είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Εξάλλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό TV Έθνος, είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη.

Όταν ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης είχε πει ότι γνωρίζει πως υπάρχει κι άλλος έρωτας στη ζωή της - πέραν της κόρης της - και ότι εκείνος είναι νεότερός της και τη ρώτησε αν έχει πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας, η Ελισάβετ είχε απαντήσει: "Αν είχα, θα ήμουν μαζί του; Δεν πιστεύω στις διαφορές ηλικιών, πιστεύω σε "συναντήσεις" ισχυρές".

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός προστατεύει την προσωπική της ζωή, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις με τον αγαπημένο της και κανείς δεν γνωρίζει κάτι για εκείνον. Ωστόσο, στο FTHIS.GR μαθαίνουμε για εκείνον, ο οποίος τελικά μάς είναι γνώριμος, αφού πρόκειται για ηθοποιό που μάλιστα έχει συνεργαστεί με την Ελισάβετ.

Πρόκειται για τον Δημήτρης Τσέλιο, είναι 32 ετών και η γνωριμία τους ξεκινά από το 2005 όταν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο "Παρά Πέντε". Εκείνη υποδύονταν τη Ζουμπουλία και εκείνος είχε ένα μικρό πέρασμα ως βοηθός του σκηνοθέτη της Αγγελικής Λάμπρη, στο θεατρικό που έπαιζε.

Το 2007 συνεργάστηκαν στην κωμική διάσταση της Μήδειας, όπου η Κωνσταντινίδου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο κι εκείνος και πάλι είχε ένα πολύ μικρό ρόλο. Ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται ότι ήρθαν πολύ κοντά το 2008, όταν συμπρωταγωνίστησαν στη σειρά του Alpha, Βέτα Queen.. Το παράδοξο εδώ είναι ότι ο 32χρονος ηθοποιός υποδυόταν το γιο της Ελισάβετ!!!

Αλλά το τηλεοπτικό σενάριο δεν τους εμπόδισε ούτε τους προβλημάτισε για να φτιάξουν το δικό τους αληθινό και ρομαντικό σενάριο ζωής.

πηγή: TV Εθνος, Fthis.gr