Αναστασοπούλου: «Καρφώνει» συνάδελφό της στο νέο σόου του ΑΝΤ1

16.04.2013
Το αίμα της πίσω πήρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βλέποντας το νέο show του ΑΝΤ1 «Your Face sounds Familiar».

Κι αυτό, διότι σε αυτό συμμετέχει συνάδελφος της με τον οποίο έχουν κάτι προηγούμενα. Ο εν λόγω συνάδελφος της (δεν τον ονομάτισε, ούτε διευκρίνισε αν είναι παίκτης ή μέλος της επιτροπής) όταν εκείνη συμμετείχε στο Dancing on ice, είχε κάνει υποτιμητικά σχόλια για όσους συμμετείχαν σε τέτοιου είδους σχόλια.

Η Πηνελόπη τότε είχε εξηγήσει ότι ένας από τους λόγους που πήρε μέρος ήταν και το οικονομικό κι επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα, ήρθε η ώρα που ο εν λόγω... υπεράνω καλλιτέχνης συμμετείχε σε αυτά που κορόιδευε. Και το κλασικό... «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες» ισχύει στην περίπτωση του.

Έτσι, η Αναστασοπούλου μία που τον είδε στο show και μία που τον «έκραξε» με ωραίο πάντα τρόπο μέσω Facebook.

"Όταν αποφάσισα να πάρω μέρος στο Dancing with the stars ο πιο βασικός λόγος ήταν γιατί βρισκόμουν στη δύσκολη θέση που βρίσκονται πολλοί συνάδελφοί μου σήμερα, να έχω μείνει χωρίς δουλειά. Παρόλα αυτά αποδείχτηκε υπέροχη εμπειρία από πάρα πολλές πλευρές. Τότε, κάποιοι συνάδελφοι που είχαν την τύχη-προνόμιο να δουλεύουν ακριβώς εκεί που ήθελαν, χρησιμοποίησαν τα κουτσομπολίστικα ΜΜΕ για να κρίνουν με χυδαίο τρόπο την επιλογή, όχι μόνο τη δική μου, αλλά και άλλων ηθοποιών που έχουν λάβει μέρος σε ανάλογα show. Σήμερα διαπίστωσα με μεγάλη έκπληξη ότι ένας απ΄ αυτούς έχει θέση στο καινούριο show.


Δε γέλασα. Σε καμία περίπτωση δε θα χρησιμοποιήσω τα ίδια μέσα. Δε μπορώ όμως να το αφήσω να πέσει κάτω. Λυπάμαι που ήρθες στη θέση μου αγαπητέ… Εύχομαι να καταλάβεις τώρα ότι από όλα τα πράγματα που καταπιάνεται ένας άνθρωπος, μπορεί να βγουν πολλά καλά, όταν τα κάνεις έντιμα. Επίσης εύχομαι να μη χρειαστεί να νοιώσεις την απόρριψη των “καταξιωμένων” συναδέλφων σου.

Α! και αν έχεις το επίπεδο που υποστήριξες τόσο θερμά ένα χρόνο πριν, πες τη γνώμη σου κάπου που δε θα πάρει τη δημοσιότητα που τόσο λαχταράς. Χωρίς εμπάθεια. Απλή αναλογική…” έγραψε χαρακτηριστικά.