Ερωτικά μπερδέματα για "Χουρέμ" πριν το γάμο

18.04.2013
Ερωτικά μπερδέματα έχει η τηλεοπτική Χουρέμ λίγο πριν το γάμο της και προσπαθεί η έρμη να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας

Γιατί, μοιραίο θηλυκό δεν είναι μόνο στον «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή», αλλά και στη ζωή της. Η "Χουρέμ", που λες, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό γοητευτικού επιχειρηματία και μάλιστα ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Ωστόσο, ένας άντρας από το παρελθόν έρχεται να αναστατώσει τη ζωή της και να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση της. Ο πρώην αγαπημένος της αποφάσισε να την κυνηγήσει μπας και την φέρει ξανά κοντά του (τωρα που είναι και μεγάλη φίρμα) κι έφτασε σου λέει, μέχρι την Τουρκία για να πετύχει το σκοπό του.

Εξάλλου, ο πρώην ζει στη Γερμανία, απ όπου είναι και η ηθοποιός, η οποία μετακόμισε στην Κων/πολη όταν ανέλαβε το ρόλο της Χουρέμ.

Ο πρώην, για να μην ξεχνιόμαστε, έφτασε στην Πόλη και της έστειλε μήνυμα στο κινητό. Το περιέχομενο δεν το γνωρίζουμε, αλλά φανταζόμαστε ότι ήταν ερωτικό, αφού μία που το είδε ο νυν και μία που έγινε... Τούρκος ο Τούρκος.

Η σέξι ηθοποιός τού εξήγησε ότι δε συμβαίνει τίποτε και πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο τον έπεισε. Επειδή, όμως, ο πρώην έχει γίνει κολιτσίδας και μπορεί να τινάξει την ευτυχία της στον αέρα, η "Χουρέμ" σκέφτεται να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.