Ελένη: Μάθε πώς την αναστάτωσε ο Ματεο

22.04.2013
Αρσενικό άλλης κοπής είναι ο Ματέο για την Ελένη Μενεγάκη και τέτοιον άνδρα δεν είχε μάτα ξαναγνωρίσει.

Και την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από την εκπομπή, περιγράφοντας μία πρωτόγνωρη – για τα δεδομένα τα δικά της – εμπειρία που είχε με τον αγαπημένο της. Με αφορμή μία έρευνα, όπου έλεγε ποια πράγματα πρέπει να γνωρίζουν οι άνδρες για να παντρευτούν κι ένα από αυτό είναι το άλλαγμα του λάστιχου, το Λενιώ μίλησε για την πολύ πρόσφατη εμπειρία της.

«Μου έτυχε σε μεγάλη ηλικία αυτό, προσφάτως και γέλασα πάρα πολύ που μου έτυχε αυτό σε αυτή την ηλικία, και έπρεπε να το αντιμετωπίσω» είπε στην αρχή.

Και συνέχισε την περιγραφή, χωρίς όμως να αναφέρει όνομα. «Ήμασταν μαζί σε ένα μέρος και πρέπει να αλλάξουμε λάστιχο. Νόμιζα ότι το λάστιχο το παίρνεις και φεύγεις. Δεν μου είχε τύχει ποτέ να μου σκάσει λάστιχο. Νόμιζα ότι απλά το ακούς, ότι δεν συμβαίνει» είπε και αφήνουμε ασχολίαστο τον θαυμαστό κόσμο της Ελένης.

«Πάλεψε να το αλλάξει και τον εκτίμησα! Ενθουσιάστηκα! Έλεγα μπράβο, χειροκροτούσα. Δεν το περίμενα ομολογώ. Με συνεπήρε η αλλαγή του λάστιχου» συνέχισε για να κλείσει την περιγραφή με καυτό υπονοούμενο.

«Έχω να σας πω κι άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι η ώρα!» είπε και σταμάτησε εκεί. Ε μην αναστατωθεί και στον «αέρα» με την ανάμνηση του σκυμμένου Ματέο να αλλάζει λάστιχο.