Χαριτάτος: Απίστευτες αποκαλύψεις & αγωγή-μαμούθ σε Αργυρώ

24.04.2013
Νέο επεισόδιο έχει η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Μετά το τρελό «χώσιμο» που είχε κάνει μέσα από το Πρωινό mou, η μαγείρισσα τόσο για τον Χαριτάτο, όσο και για τον Γιώργο Καραμέρο για την πάλαι ποτέ συνεργασία τους, ήρθε η σειρά του παρουσιαστή να περάσει στην αντεπίθεση. Και όχι ο Χαριτάτος δεν περιορίζεται σε δηλώσεις και «καρφιά», αλλά απαντά με μία αγωγή – μαμούθ.

Ένα εκατομμύριο ευρώ φέρεται να ζητά από την Αργυρώ για την περίφημη δήωση της (που είχε συνοδευτεί και με δάκρυα) ότι την περίοδο εκείνη.... «Τράβηξα πολλές στεναχώριες και μου έφεραν πολλά προβλήματα υγείας»

Ο Χαριτάτος ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, χαρακτηρίζει όσα είπε η μαγείρισσα «ψευδή, συκοφαντικά, που φτάνουν μέχρι το διασυρμό». Μάλιστα κάνει λόγο για «τηλεοπτικό δράμα» της Μπαρμπαρίγου, το οποίο η μαγείρισσα, παρουσίασε με καθυστέρηση 2,5 χρόνων.

«Φέρομαι να είμαι υπαίτιος για την καταστροφή της υγείας της και να τη βασανίζω με καψόνια. Επιχειρείται η επαγγελματική μου συντριβή. Οφείλω να προστατέψω την ηθική, επαγγελματική μου υπόσταση και αξιοπρέπεια. Δεν είναι ηθικό και δίκαιο να διασύρομαι τεχνηέντως ως βασανιστής συνεργατών και δη μιας γυναίκας, που είναι ακόμα πιο επιβαρυντικό».

Και στο σημείο αυτό ο Χαριτάτος κάνει και μία αποκάλυψη - σοκ για τους πραγματικούς λόγους που η Μπαρμπαρίγου έφυγε από την εκπομπή και που μέχρι στιγμής δεν είχαμε ακούσει ούτε καν ως σενάριο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον παρουσιαστή, η μαγείρισσα τα βρόντηξε επειδή την απέρριψαν ως κριτή στο «Top Chef» με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθεί πολύ με τους ιθύνοντες του καναλιού. Έτσι, άρχισε να περιορίζει τις εμφανίσεις της στην εκπομπή, ρωτούσε τα νούμερα τηλεθέασης της και όταν δεν τα έβρισκε ικανοποιητικά, την επόμενη μέρα έλειπε.

Επίσης, αποκαλύπτει, πως την ίδια περίοδο η Αργυρώ ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.

Και συνεχίζει τις αποκαλύψεις του, αναφέροντας ότι η μαγείρισσα τους είχε εκμυστηρευτεί ότι την είχαν κακομεταχειριστεί προηγούμενοι συνεργάτες της, και πόσο είχε φθαρεί ψυχολογικά από το παρελθόν.

«Τακτικά δε, μας εκμυστηρευόταν τα δεινά που είχε περάσει από προηγούμενες συνεργασίες της στο παρελθόν. Είχε περιγράψει μάλιστα περιστατικά, με δημοφιλέστατο πρόσωπο της πρωινής ζώνης, πολύ χειρότερα από όσα δήθεν ισχυρίστηκε πως της κάναμε εμείς».

Πηγή: Espresso