Ποιος «έφαγε» τον Καπουτζίδη κι έσπασε το πόδι του; Οεο

26.04.2013
Δεν ξέρω αν εσύ πιστεύεις στο κακό το μάτι και τη γλωσσοφαγιά, αλλά εγώ πολύ τα πιστεύω. Και μετά από αυτό που του συνέβη, θα πιστεύει και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Πήγε ο άνθρωπος καλεσμένος στο Πρωινό mou και λίγο μετά το τέλος της εκπομπής, είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του!

Κι έρχεσαι εσύ τώρα να αναρωτηθείς (που ψήθηκες για το... κακό το μάτι) ποιος το «έφαγε» το παιδί; Μην είναι ο Γιώργος ο Λιάγκας που στα μούτρα του τού είπε ότι δεν θα συνεργαζόταν μαζί του ή του την είπε για τη σκληρή κριτική που είχε κάνει στην Αγγελική Ηλιάδη για το υποψήφιο τραγούδι της στην Γιουροβίζιον;

Ή μήπως τον έφαγε αυτό το μάτι το πονηρό, με το βλέμμα το διαπεραστικό του Νίκου του Μουτσινα; Άκουσε τον Καπουτζίδη όσα δήλωσε again για εκείνον στο Πρωινό mou, έβγαλε καπνούς από τα αυτιά και είπε από μέσα του: «Που να πέσεις και να σπάσεις το πόδι σου». Χοχο. Πολύ ωραία σκέψη.

Αλλά όχι. Ο Καπουτζίδης το απόγευμα της ίδιας μέρας σε μία απροσεξία γλίστρησε κι έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κάταγμα. Του το μπάνταραν κι επέστρεψε στο σπίτι του.

Στο μεταξύ, μαζί του στο νοσοκομείο ήταν και καλοί του φίλοι, όπως ο Αργύρης Αγγέλου και κατά την έξοδο του ο Καπουτζίδης καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι έβγαζε φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο instagram.