Τσιμτσιλή: Κι όμως δεν της έχει ξανατύχει να σπάσουν τα νερά

08.05.2013
Εξιτήριο πήρε από το μαιευτήριο η Σταματίνα Τσιμτσιλή κι έχοντας αγκαλιά την κόρη και το σύζυγο της συγκινημένη έκανε δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα για τον ερχομό της μικρής.

Δηλώσεις έκανε και ο Θέμης Σοφός ο οποίος εκτός από χαζομπαμπάς είναι και τα μάλα ενθουσιασμένος με την μάνα Σταματίνα, η οποία σου λέει ο σύζυγος είναι εκπληκτική. «Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι μανούλα έχει γίνει η Σταματίνα. Την καμαρώνω και την θαυμάζω στον θηλασμό, στη μητρότητα, στο μητρικό ένστικτο» δήλωσε συγκινημενος, ενώ έμαθε ότι έσπασαν τα νερά όταν εκείνος πήγαινε στη δουλειά.

«Ήταν η πρώτη φορά που δεν κατάλαβα πως διαχειρίστηκα το όλο θέμα. Ήμουν καθοδόν για τη δουλειά μου και έκανα αναστροφή» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και η Σταματίνα το ίδιο συγκινημένη δήλωσε: «Ήταν αιφνιδιαστικό, αλλά έχω την αίσθηση ότι η μικρούλα μας ήθελε να έρθει και να κάνουμε μαζί Πάσχα και Ανάσταση».

Περιέγραψε ακόμη την ώρα που της «έσπασαν» τα νερά κι ενώ βρισκόταν στο πλατό κι ετοιμαζόταν για την εκπομπή. Εξάλλου, όπως είπε.... «δεν μου έχει ξανατύχει να σπάσουν τα νερά». Η παρουσιάστρια, που λες, την ώρα εκείνη βρισκόταν στο μακιγιάζ. «Πήρα τον γιατρό μου και του είπα “έσπασαν τα νερά”. Με έφεραν τα παιδιά της εκπομπής στο μαιευτήριο. Πήρα τον άντρα μου τηλέφωνο στη διαδρομή και δεν μπορούσε να με πιστέψει». Άλλωστε, περίμεναν τη μικρή στα τέλη Μαΐου.

Συγκινημένη, σχεδόν δακρυσμένη θα λέγαμε, ήταν και η Λίτσα Πατέρα, η οποία βρέθηκε κοντά στην Τσιμτσιλή. «Είμαστε όλοι συγκινημένοι. Κλαίμε από το πρωί. Το κοριτσάκι μας έκανε κοριτσάκι. Ευχόμαστε ότι καλύτερο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι την Τσιμτσιλή στην εκπομπή Fthis αντικαθιστά ο Θανάσης Πάτρας.