Θέλει η Καινούργιου να κρυφτεί και ο έρωτας δεν την αφήνει

09.05.2013
Ναι, ναι, ναι. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και το girl είναι τόσο μα τόσο χαρούμενο γι αυτό, που δεν το κρύβει.

Όχι, δεν πήρε ντουντούκα κι άρχισε να το φωνάζει, αλλά έδωσε συνέντευξη την οποία συνοδεύει ένας τίτλος νααααα με το συμπάθιο, όπου γράφει: «Είμαι ερωτευμένη»!

Το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» δεν ισχύει στην περίπτωση της νεαρής παρουσιάστριας, η οποία και πάλι μιλάει ανοιχτά για τα ερωτικά της κι ας είναι ακόμη στο ξεκίνημα η σχέση της. αλλά από την άλλη θα μου πεις και τι να κάνει το ερωτευμένο girl; Να καταπνίξει τα αισθήματα της που ειδικά στην αρχή είναι έντονα; Όοοχι. Έτσι, στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε το περιοδικό ΕΓΩ μίλησε για τη σχέση της με γνωστό επιχειρηματία, αλλά και τις φήμες ότι είχε σχέση με τον Μιχάλη Σηφάκη.

«Διανύω μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Δόξα τω θεώ, είμαι πάρα πολύ καλά!» δηλώνει ενώ απαντά ξανά σε εκείνους που της χρέωναν τον Σηφάκη ως σύντροφο της.

«Είμαι με άλλον άνθρωπο και είναι γελοίο αυτό που γράφεται. Είναι τραγικό και αστείο. Έχω βαρεθεί πια να μου χρεώνουν φίλους μου για συντρόφους μου. Το θεωρώ ανήθικο!»

Μίλησε όμως και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν και που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει 14 ολόκληρα κιλά. «Αντιμετώπισα πριν από 2 χρόνια ένα ορμονικό πρόβλημα και πήρα 14 ολόκληρα κιλά. Το διάστημα αυτό, ήταν δίπλα μου οι γονείς μου. Είχα και πολύ καλό γυναικολόγο. Τα τελευταία δυο χρόνια, επισκέπτομαι ψυχαναλύτρια. Με έχει βοηθήσει να θωρακίσω το χαρακτήρα μου. Οπότε, είτε έχοντας κάποια κιλά παραπάνω, είτε λιγότερα, το θέμα είναι να είσαι καλά με την εικόνα σου» δήλωσε χαρακτηριστικά.