Σκορδά: Οι δύσκολες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

13.05.2013
Μία πολύ δύσκολη περίοδο φαίνεται ότι πέρασε η Φαίη Σκορδά μετά τη γέννηση του γιου της Γιάννη.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα, είναι ακόμη μία νέα μητέρα που ήρθε αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη. Και με τη βοήθεια και στήριξη του Γιώργου Λιάγκα κατάφερε να την ξεπεράσει. Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι δε θέλησε να κάνει γνωστό ότι η Φαίη περνά δύσκολες στιγμές και οι μόνοι που γνώριζαν το πρόβλημα, ήταν οι οικογένειες τους και οι πολύ δικοί τους άνθρωποι.

Πάντως, η Φαίη σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της μετά τη γέννηση του παιδιού της και πόσο δυσκολεύτηκε τον πρώτο καιρό, κάνοντας έμμεσα λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη.

«Η γέννα και το διάστημα που ακολούθησε ήταν μεγάλο σοκ για μένα. Ήμουν επί 24 ώρες πάνω από το μωρό. Δεν με ενδιέφερε τίποτα και κανένας. Δεν πρόσεχα ούτε την εμφάνισή μου, ούτε τη διατροφή μου. Δεν είχα κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν με απασχολούσε το θέμα των κιλών μου. Τους είχα βάλει όλους σε δεύτερη μοίρα, ακόμη και τον Γιώργο και τη μαμά μου που ερχόταν τον πρώτο καιρό για να με βοηθήσει. Τους μιλούσα μόνο αν ήταν κάτι γύρω από το μωρό. Η ευθύνη ήταν τόσο μεγάλη που φοβόμουν συνεχώς ότι κάτι κακό μπορεί να γίνει ή μπορεί να πάθει κάτι το παιδί. Όλα μου τα συναισθήματα ήταν στην υπερβολή τους. Δεν μπορούσα να τα ελέγξω. Έβαζα τα κλάματα με το παραμικρό. Ίσως εκείνο τον καιρό να πέρασα αυτό που λένε επιλόχειο κατάθλιψη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πηγή: NEWS