Η ειρωνική απάντηση της Γκαγκάκη στον Μουτσινά

21.05.2013
Και ξαφνικά μάς προέκυψε κόντρα Νίκου Μουτσινά και Κατερίνας Γκαγκάκη και όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Γκαγκάκη να απαντήσει στα αιχμηρά και ειρωνικά σχόλια του Μουτσινά για εκείνη και μπορούμε να πούμε ότι η διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 το πάει καλά. Το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένη στο Όλα Μπάχαλο, όπου κάθισε στη θέση του Θέμου Αναστασιάδη και ξεκίνησε να κάνει η ίδια ερωτήσεις στον εαυτό της σχετικά με το θέμα αυτό.

«Συμφωνείτε κυρία Γκαγκάκη με όλα αυτά που είπε για εσάς ο Νίκος Μουτσινάς;», ρώτησε αρχικά τον εαυτό της για να απαντήσει στο καπάκι: «Έχω να πω ότι είχε δίκιο ο Νίκος. Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ με αντέχω να μιλάω τόσο πολύ, αλλά τι να κάνω; Με έχω μαζί μου συνέχεια. Κι έχω να πω από εδώ, από αυτή την εκπομπή ότι κάνω έκκληση στον φίλο Νίκο να με διδάξει, πώς να το κάνω σωστά και θα είμαι πολύ πειθαρχημένη μαθήτρια»!!!

Τώρα για ποιο λόγο ο παρουσιαστής του Δέστε Τους τα έχει βάλει μαζί της, η Γκαγκάκη παραδέχεται ότι έχει κάποιο θέμα μαζί της, αλλά την ίδια δεν τη νοιάζει καθόλου.

«Φαίνεται ότι μπορεί και να υπάρχει θέμα. Στην αρχή νόμιζα ότι δεν υπήρχε, φαίνεται ότι μπορεί και να υπάρχει. Τώρα πειράζει που εγώ το απολαμβάνω και σε καλό μας βγαίνει;», αναρωτήθηκε όλο νόημα.